Home TOP NEWS Ήττα στις καθυστερήσεις για την Εθνική Κύπρου στην Εσθονία

Ήττα στις καθυστερήσεις για την Εθνική Κύπρου στην Εσθονία


Την ήττα στην Εσθονία με γκολ στις καθυστερήσεις δέχθηκε η Εθνική Κύπρου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στον όγδοο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας ήταν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης και Ρενάτο Μαργκάσα έπαιξαν 90λεπτο, ενώ ο Χριστοφή αντικαταστάθηκε στο 87′.

Μόλις δύο τελικές ευκαιρίες στο στόχο είχε το παιχνίδι, μια για κάθε ομάδα και για τους γηπεδούχους έφερε γκολ. Για την Κύπρο ήταν μεγάλη ευκαιρία και προήλθε με κοντινό σουτ του Τζίμη από πλάγια θέση, όμως ο τερματοφύλακας κατάφερε και απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

 

Με το αποτέλεσμα αυτό η Κύπρος έμεινε στους δέκα βαθμούς, ένα λιγότερο από τη Βοσνία και δύο από την Ελλάδα, που αμφότερες έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. Έφτασε τους οκτώ βαθμούς η Εσθονία, ενώ το πρωτοπόρο Βέλγιο έχει 19, έναντι κανενός του Γιβραλτάρ. Απόψε στις 21:45 η Ελλάδα υποδέχεται το Βέλγιο, ενώ την ίδια ώρα η Βοσνία αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ.

Δείτε φωτογραφίες πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης:

Ο αγώνας διεξήχθη στο “A Le Coq Arena”, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Ταλίν. Το παιχνίδι διεύθυνε ο Ελβετός Adrien Jaccottet με βοηθούς τους συμπατριώτες του Vital Jobin και Raffael Zeder, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Alain Bieri.

Φωτορεπορτάζ από το ματς: