Home TOP NEWS Και όποιος προλάβει πρόλαβε!

Και όποιος προλάβει πρόλαβε!

 


Οι κερκίδες μικρές, ο ενθουσιασμός μεγάλος, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τεράστιος. Μόλις 2300 εισιτήρια έχει η ομάδα μας στη διάθεση της για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Πάφο, τη στιγμή που λίγες μέρες πριν είχε πωλήσει 12000. Γίνεται σαφές λοιπόν πως θα γίνει μάχη για ένα εισιτήριο, που θα μοιάζουν με μαγικά χαρτάκια! Για ένα παιχνίδι για με την νεοφώτιστη Πάφο! Τα πιο πίσω βέβαια έχουν βαθύτερο μήνυμα, αφού υπονοούν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει.

Γιατί κάποτε οι μάχες για τα εκτός έδρας εισιτήρια ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Οι ουρές έξω από το σωματείο επίσης. Και όλοι ζούμε και αναπνέουμε για την μέρα που θα επιστρέψουν αυτές οι στιγμές κι ας ταλαιπωρούμαστε λίγο παραπάνω, κι ας μένουμε κάποιες φορές χωρίς τρόπο εισόδου στο γήπεδο! Χαλάλι αν είναι να δούμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ να σαρώνει τους τίτλους!

Όπως και να έχει πίσω στα άμεσα! Η προπώληση ξεκινάει σήμερα και η ζήτηση είναι μεγάλη. Όποιος προλάβει πρόλαβε, για αυτό όσοι έχετε σκοπό να δώσετε το παρόν σας στο γήπεδο, ετοιμαστείτε. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες της προπώλησης.