Home TOP NEWS Κεφάλια μέσα, έρχεται Αλκή

Κεφάλια μέσα, έρχεται Αλκή

 


Η αντίδραση που θέλαμε όλοι να δούμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε και συνοδεύτηκε με μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα μας κατάφερε να διασκεδάσει για τα καλά τις εντυπώσεις της ήττας από την Πάφο, αφού κέρδισε μια σαφώς μεγαλύτερη αντίπαλο, την ΑΕΚ, με 5-2. Το τρίποντο ασφαλώς χαροποίησε τους πάντες, το εύρος του σκορ πιστοποιεί πως το σύνολο έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά χρόνος (και λόγος) για πανηγύρια δεν υπάρχει, αφού ακολουθεί η Αλκή.

Μια Αλκή που μπορεί να μην έχει το μέγεθος ή την ποιότητα της ΑΕΚ, αλλά έχει δείξει με τις εμφανίσεις της ως τώρα ικανή να κάνει ζημιά αν της επιτραπεί. Θα έχει επιπρόσθετα υπέρ της το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πιο κουρασμένη, αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο, μόλις 3 μέρες μετά το χθεσινό παιχνίδι. Με άλλα λόγια, χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε μπάλα, σήμερα οι παίκτες θα κάνουν αποθεραπεία και με μια μόνο κανονική προπόνηση θα υποδεχθούν την ομάδα της Λάρνακας.

Τα πιο πίσω προφανώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν άλλοθι, αλλά πρέπει να μας βοηθήσουν να συγκεντρωθούμε στο στόχο. Η ΑΕΚ είναι πλέον ανάμνηση, ευτυχώς ευχάριστη στο παρελθόν. Πλέον μπροστά μας έχουμε την ΑΛκή και σε αυτή πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα. Τα κεφάλια μέσα, συνέχεια στη δουλειά και πάμε να πάρουμε νέο τρίποντο για να δούμε το μέλλον ακόμα πιο αισιόδοξα.