Home TOP NEWS «Κλειδί η νοοτροπία του νικητή Πάμπου»

«Κλειδί η νοοτροπία του νικητή Πάμπου»

 


Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα» μίλησε η μεγάλη δόξα της OMONOIAΣ, Κώστας Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην σπουδαία επιτυχία των πρασίνων χθες με 5-2 επί της ΑΕΚ, στη φετινή αλλαγή του «τριφυλλιού» και στα ελπιδοφόρα μηνύματα.

«Εγώ από το καλοκαίρι όταν είδα κάποια φιλικά και πήρα κάποιες ιδέες και απόψεις και από γνωστούς-φίλους, είπα πως αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον και με τέτοιο προπονητή όπως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα πάει πολύ καλά φέτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλή. Βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, ειδικά στην ευστοχία και οι παίκτες της είχαν πολύ τρέξιμο. Με την Πάφο είχαμε εννέα καθαρές ευκαιρίες και βάλαμε ένα. Χθες είχαμε 8 καλές ευκαιρίες και πετύχαμε πέντε γκολ. Όταν σε θέλει η μπάλα, σε θέλει»είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Άλλαξαν πολλά πράγματα προς το καλύτερο φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ , κυρίως με τον Πάμπο τον οποίο έχω ζήσει μέσα στα γήπεδα από τότε που άρχισε προπονητής σε Δόξα και Ολυμπιακό, αλλά και ως παίκτης έδινε πολλά στο γήπεδο είχε πάθος και αυτό το μεταφέρει και στους παίκτες».

Ακολούθως, κ. Πέτσας είπε: «Έχουμε αρκετό και ποιοτικό υλικό φέτος και βάθος στο ρόστερ και με τη συνοχή που θα έλθει από παιχνίδι σε παιχνίδι και τα καλά αποτελέσματα θα γίνει ακόμη καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ . Είμαι σίγουρος πως ο Πάμπος μεταφέρει τη νοοτροπία νικητή στους παίκτες του. Το ρόστερ φέτος έχει περισσότερη ποιότητα. Οι παίκτες οι πλείστοι γνωρίζουν πολλή μπάλα και έχουν αξιόλογα βιογραφικά».

«Η μεγάλη ομάδα κτίζεται σιγά σιγά. Μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη χρειάζεται να είμαστε προσγειωμένοι, να έχουμε καθαρό μυαλό και ταπεινότητα. Μεθαύριο έχουμε έναν νέο “τελικό”. Εάν ο Πάμπος προσγειώσει τους παίκτες του, θα πάει πολύ καλά αυτή η ομάδα. Και ο κόσμος πρέπει να είναι προσγειωμένος να μην ασκείται πίεση στους παίκτες»υπογράμμισε στη συνέχεια.

Αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη, ο κ. Πέτσας είπε: «Ξεχώρισα αρκετούς, αλλά δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί πρέπει να δω περισσότερα παιχνίδια για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη».

Για τη συνταγή με την οποία θα μπορεί διακριθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος είπε: «Πρέπει να είναι ένας συνδυασμός όλων όσων είπαμε προηγουμένως. Η διοίκηση έδωσε μεγαλύτερη προσοχή σε όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα. Ο προπονητής, η συνοχή, η αγάπη ανάμεσα σε όλους και οι παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ και οι παλιοί να το μεταφέρουν αυτό στους νέους».

Για τον πρώτο σκόρερ του τριφυλλιού Ματ Ντέρμπισαϊαρ, είπε: «Ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ είναι μηχανή που παράγει γκολ. Λίγο χασογκόλης στα εύκολα, αλλά βάζει και απίθανα γκολ. Το δείχνει και η προϊστορία του σε Ελλάδα με Ολυμπιακό Πειραιώς καις τις ομάδες που έπαιξε στην Αγγλία».

Και κατέληξε: «Ακόμη η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες. Κλειδί είναι ο προπονητής για μία καλή σεζόν. Η αλλαγή αυτή πιστώνεται στον προπονητή. Ο προπονητής για μένα έχει το 99% της ευθύνης για την πορεία της ομάδας».

Πηγή: goal.com.cy