Home TOP NEWS Λευκή ισοπαλία με βασικό τον Τουρέ

Λευκή ισοπαλία με βασικό τον Τουρέ

Σημαντική ισοπαλία 0-0 απέσπασε η Μπουρκίνα Φάσο στο Ντακάρ, κόντρα στη γηπεδούχο Σενεγάλη. Η Σενεγάλη παρατάχθηκε με όλα τα αστέρια της και μπροστάρηδες τους Σάντιο Μανέ και Μούσα Σο, εξάσκησε μεγάλη πίεση κατά διαστήματα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα την ανέβαζε στην κορυφή του ομίλου. Εκεί παραμένει μετά από 3 αγωνιστικές η Μπουρκίνα Φάσο των Μπλάτι Τουρέ και Στεφάν Αζίζ, που με βάση το πρόγραμμα  κάνουν όνειρα για Μουντιάλ.


O Μπλάτι Τουρέ ήταν στην αρχική εντεκάδα της Μπουρκίνα Φάσο και παρέμεινε βασικός σε όλη τη διάρκεια του ματς. Είχε γενικά καλή παρουσία, με μπόλικα τρεξίματα σε ένα ματς που η Σενεγάλη ήταν αυτή που επιτέθηκε περισσότερο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 63′. Από την άλλη ο Στεφάν Αζίζ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Πάουλο Ντουάρτε.

Το επόμενο παιχνίδι της Μπουρκίνα Φάσο είναι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και πάλι με αντίπαλο την Σεβεγάλη, αυτή τη φορά όμως στο Στάδιο “4 Αυγούστου” στην Ουαγκουντούγκου, πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο. Η Μπουρκίνα Φάσο είναι στην 1η θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, ακολουθεί η Σενεγάλη με 4, όσους έχει και η Νότιος Αφρική ενώ τελευταίο είναι το Πράσινο Ακρωτήρι.