Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Καλή χρονιά ΟΜΟΝΟΙΑ και δυνατά για επιστροφή

Λίμπερο: Καλή χρονιά ΟΜΟΝΟΙΑ και δυνατά για επιστροφή

 


Η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε πορεία πρωταθλητισμού είναι η μεγαλύτερη ευχή που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε οπαδός της. Σήμερα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της καψούρας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν μπορώ παρά να υπενθυμίσω σε όλους μας, τι σημαίνει η επιστροφή.

Γράφει ο Λίμπερο

Έχουμε κλάψει, έχουμε πονέσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Είδαμε πολλά, ζήσαμε περισσότερα από την πτώση της βασίλισσας. Όλοι μας, λίγο πολύ γνωρίζουμε πως τα δεδομένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει και η απουσία η δική μας, δυνάμωσε τους αντιπάλους.

Σήμερα Κυριακή, η έναρξη του δικού μας μαραθωνίου. Η «νέα αρχή» της βασίλισσας σε μια νέα εποχή, λίγο πιο μακριά από την απειλή των χρεών, λίγο πιο κοντά στην αναγέννηση της. Το καλοκαίρι αυτό έφερε αρκετές αλλαγές στο αγαπημένο μας Σωματείο. Θα κρατήσω, μέρα που είναι τις πιο θετικές. Την σύσφιξη των σχέσεων των οργανωμένων οπαδών με την διοίκηση του Σωματείου και την αλλαγή πλεύσης των διοικούντων προς τον λαό της ομάδας αλλά και προς τους αιώνιους πολέμιους του τριφυλλιού.

Αυτή την κοινή πορεία, αυτή την ομόνοια την έχει μεγάλη ανάγκη το οικοδόμημα για να παλέψει για την επιστροφή στους τίτλους. Και αυτή την συσπείρωση θα την πολεμήσουν με τους γνωστούς αθέμιτους τρόπους οι εχθροί του Σωματείου. Αν μας βρουν έτοιμους και ως μια γροθιά ενωμένους, δεν θα μπορέσουν τίποτα, παρά να μας πεισμώσουν περισσότερο.

Τέλος εύχομαι πως στην φετινή μακρινή χρονιά δεν θα πάρουμε στα χαλαρά κανένα παιχνίδι, δεν θα περιμένουμε τους βαθμούς να έρθουν από μόνοι τους, αλλά θα τους παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο γήπεδο. Χωρίς αδιάφορους ποδοσφαιριστές, χωρίς σκυφτά τα κεφάλια.

Καλή αρχή καψούρα μας, καλή αρχή ΟΜΟΝΟΙΑ.