Home TOP NEWS Μαθήματα από την πρεμιέρα

Μαθήματα από την πρεμιέρα

 


Για πολλούς από τους παίκτες μας, η ψεσινή ήταν η πρώτη γεύση από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Πιο πριν, είχαν παίξει μόνο φιλικά που όπως και να το κάνεις, δεν είναι το ίδιο με τα επίσημα. Τα παιχνίδια με τον Εθνικό, είναι πάντα έντονα, έτσι και το ψεσινό. Δόθηκε η ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές λοιπόν να πάρουν κάποια μαθήματα (ευτυχώς χωρίς πάθημα) για το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται. Αυτά είναι:

Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι: Εύκολα ή δύσκολα, τα παιχνίδια τα καθορίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάθε αντίπαλος που έρχεται στο κατάμεστο ΓΣΠ, που παίζει μπροστά σε τόσο κόσμο, θα δίνει τα πάντα, θα κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του αντίπαλου λοιπόν, οι παίκτες μας πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά, με απόλυτη σοβαρότητα.

Το σκοτώνεις όταν μπορείς: Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να κερδίζει 3-0 πριν βγει το μισάωρο, πέτυχε όμως μόνο ένα γκολ. Στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και έτρεχε να βρει νικητήριο γκολ. Το βρήκε, αλλά καλύτερο είναι να τα σκοτώνεις τα παιχνίδια.

Θα καθυστερούν όταν τους δίνουμε δικαίωμα: Στο 76′ ο Μπογκατίνοφ κάνει μεγάλη επέμβαση και μετά περνάει ένα τρίλεπτο στο χορτάρι προσποιούμενος τον τραυματία. Δυο λεπτά μετά ο Ματ τον έχει καρφώσει και ο Σκοπιανός τρέχει να στείλει την μπάλα μπροστά για να μην καθυστερεί. Όλοι οι αντίπαλοι μας θα κάνουν καθυστερήσεις, όσο τους δίνουμε δικαίωμα.

Ο ΛΑΟΣ είναι ηφαίστειο στο πλευρό τους: Λογικά το είχαν καταλάβει από τα φιλικά και τις προπονήσεις, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παίζει σε δικό του επίπεδο. Χθες το έζησαν από πρώτο χέρι.