Home TOP NEWS Μήνυμα για συνεχή προσπάθεια από τον κόουτς

Μήνυμα για συνεχή προσπάθεια από τον κόουτς

Όταν το καλοκαίρι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτούσε ένα τερματοφύλακα με τις περγαμηνές του Πιτ Φελτχούιζεν και ένα ακραίο μπακ με την ποιότητα του Τζαΐλσον, όλοι θεωρούσαμε πως έχουν “καπαρωμένες” τις θέσεις τους στην εντεκάδα. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Άχνα όμως, ο Πάμπος Χριστοδούλου επέλεξε τον Κωνσταντίνο Παναγή κάτω από τα δοκάρια και τον Μάριο Δημητρίου στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν ασχολούμαστε με την απόδοση τους, αλλά με την επιλογή τους.


Παναγή και Δημητρίου από την αρχή του καλοκαιριού δουλεύουν στο 101%. Δεν λέμε πως Φελτχούιζεν και Τζαΐλσον δεν κάνουν το ίδιο, ο πρώτος όμως άργησε να έρθει και ο δεύτερος είχε εκείνη την περιπέτεια με το συμβόλαιο του. Ο κόουτς λοιπόν αντάμειψε τους δυο Κύπριους για την προσπάθεια τους από την αρχή της προετοιμασίας και γιατί κατάφεραν αυτή τη στιγμή να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν θα παραμείνουν βασικοί θα το δούμε, το βέβαιο είναι πως ο Πάμπος έστειλε μήνυμα πως όποιοι δουλεύουν σκληρά θα χτυπάνε με αξιώσεις εντεκάδα.

Παράλληλα ο προπονητής μας χρησιμοποίησε συνολικά τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές. Οι Παναγή, Δημητρίου, Κατελάρης και Χριστοφή είναι οι Κύπριοι που δείχνουν αυτή τη στιγμή πιο πιθανόν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα. Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την ανάγκη να έχει μια ομάδα ποιοτικούς Κύπριους και ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται είναι ο κόουτς. Η χρησιμοποίηση τους δείχνει πως τους πιστεύει και πως τους θέλει δυνατούς όλη τη χρονιά.