Home TOP NEWS Να κάνει το καθήκον της!

Να κάνει το καθήκον της!

 


Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το απόγευμα της Παρασκευής, από την αποστολή της ομάδας μας έμεινε εκτός ο τραυματίας Δημήτρης Χριστοφή, όμως συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά  σε αυτή ο Μπόρχα Εκίθα. Σήμερα το απόγευμα(19:00, live omonoianews.com) ως γνωστόν η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ο στόχος είναι ξεκάθαρος, ανεξάρτητα από τους έντεκα που θα δούμε να πατάνε πρώτοι το χορτάρι.

Σε λίγες ώρες λοιπόν από τώρα θα μάθουμε τις σκέψεις του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιες και να είναι οι επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου όσον αφορά  ποδοσφαιριστές  και τον σχηματισμό της ομάδας μας, το καθήκον μας απέναντι στους «μαυροπράσινους» είναι μόνο ένα, η νίκη και η επιστροφή στις επιτυχίες. Και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν δικαιολογία οι απουσίες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την στήριξη και με την συμπαράσταση του κόσμου μας στις κερκίδες, επιβάλλεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο με το «μαχαίρι στα δόντια». Να μετατρέψει το «ντέρμπι» αυτής της βδομάδας όπως χαρακτηρίζει τα  παιχνίδια όλα ο τεχνικός της ομάδας μας, σε παιχνίδι τυπικής διαδικασίας. Στο χέρι της είναι, ξεκάθαρα.

Για να καταφέρει η ομάδα μας να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να φανεί αποτελεσματική μπροστά από την αντίπαλη εστία, και να παραμείνει συγκεντρωμένη και στα 90λεπτά στα μετόπισθεν. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε  στο ματς από νωρίς, αν εκμεταλλευτούμε τα καλά μας διαστήματα, τότε δεν θα δώσουμε δικαιώματα σε κανένα Ολυμπιακό, ούτε στον όποιο διαιτητή που θα αρχίσει να κάνει σκέψεις.