Home TOP NEWS Η αύρα του κόσμου θα κάνει παιχνίδι…

Η αύρα του κόσμου θα κάνει παιχνίδι…

Το αναφέραμε ξανά και ξανά ότι η κάθε πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ξεχωριστή και είναι πάντα δύσκολη καθώς αρκετές φορές ελλοχεύει κινδύνους και κρύβει παγίδες, ειδικά όταν απέναντι στην ομάδας μας έχουμε ένα αντίπαλο όπως τον Εθνικό Άχνας που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια μας βάζει δύσκολα.


Η διαφορά όμως με τα προηγούμενα χρόνια που αντιμετωπίσαμε τον Εθνικό Άχνας στο Γ.Σ.Π είναι ότι την Κυριακή το Γ.Σ.Π  θα είναι ένα πραγματικό ΚΑΜΙΝΙ, με 14.000 «πράσινους» να είναι έτοιμοι να «πνίξουν» τους αντιπάλους, και να σπρώξουν το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου στην πρώτη και πολυπόθητη νίκη στο πρωτάθλημα.

Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο την Κυριακή το βράδυ, αφού με τις φωνές του και τις ιαχές του, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού  , θα προσπαθήσει να βάλει «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για να πάρουν το ζητούμενο.

Φυσικά από πλευράς των ποδοσφαιριστών δεν θα πρέπει να αφήσουν σε καμία περίπτωση την δουλειά μόνο στον τρελαμένο πράσινο λαό,  θα πρέπει κι αυτοί με την σειρά τους να βγουν στον αγωνιστικό χώρο με το «μαχαίρι στα δόντια» και με συνοπτικές διαδικασίες να καθαρίσουν τον αντίπαλο τους, διώχνοντας κάθε άγχος και πίεση που θα υπάρχει πάνω στις κερκίδες πριν από τον κρίσιμο αγώνα.

Το σημαντικό θα είναι η Ομόνοια να μπει στο χορτάρι του Γ.Σ.Π και πριν καλά – καλά περάσει αρκετό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι  να βάλει ένα τέρμα, κάτι το οποίο αν γίνει θα δώσει έξτρα ώθηση στα παλικάρια του Πάμπου Χριστοδούλου, και παράλληλα θα κάνει τον αντίπαλο να τα χάσει.

Πάντως το τι έχει να γίνει από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο της Πρωτεύουσας αν σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα περιγράφεται, άλλωστε τρέμουμε και εμείς οι ίδιοι που γράφουμε το συγκεκριμένο άρθρο, πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας που θα νιώσουν την «αύρα» των οπαδών μας στο σβέρκο τους, που θα τους κάνει να «λιώσουν» και να τα έχουν χαμένα.