Home TOP NEWS Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται

Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται

«Όσα δεν έβγαιναν στα προηγούμενα παιχνίδια, μας βγήκαν σχεδόν όλα σήμερα. Απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε σχεδόν 100% τα όσα είπαμε. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε και καταφέραμε να προηγηθούμε σε σημαντικά σημεία».


Με αυτή τη δήλωσε ξεκίνησε χθες ο Πάμπος Χριστοδούλου. Δεν έτρεχε να δικαιολογήσει αυτό που έγινε στην Πάφο λίγες μέρες πριν, έλεγε απλά την αλήθεια. Μια αλήθεια που φαίνεται ξεκάθαρα μέσω της γλώσσας των αριθμών. Η ΑΕΚ δέχθηκε λιγότερα σουτ στο στόχο από την Πάφο, έκανε περισσότερα από τα μόλις δυο της νεοφώτιστης ομάδας, αλλά έφυγε από το ΓΣΠ με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ η Πάφος πανηγύρισε μια μεγάλη έκπληξη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη των αντιπάλων και στα δυο παιχνίδια, πήρε όμως μόνο τρεις βαθμούς.

Δεν λέμε τα πιο πάνω για να εφησυχαστούμε, τονίζουμε ξανά και ξανά πως έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας. Απλά πάντα αναζητούμε τους λόγους και τις αιτίες μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αρκετά να διορθώσει, κόντρα στην Πάφο όμως έχασε κυρίως γιατί δεν της βγήκαν τα τελειώματα. Κι ας μην έθελξε με την απόδοση της.

Δείτε πιο κάτω τα στατιστικά από τα δυο παιχνίδια.