Home TOP NEWS “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα”

 


Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Τζόναθαν Μπεντέκε μίλησε και απάντησε σε επτά ερωτήσεις στην ιστοσελίδα Leopard Leader Football. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην ομάδα μας, και γιατί επέλεξε να έρθει σε αυτή, για την Εθνική του Κονγκό, και για τους στόχους του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η αποχώρηση σου από την Κρύσταλ Πάλας; «Τελείωνε η σύμβαση μου με την Κρύσταλ Πάλας, με την οποία δεν ανανέωσα, έτσι ήμουν αναγκασμένος να βρω νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα και επιλογή γι αυτό δεν δίστασα να πάω.»

Για τον σύλλογο της Standard de Liege; «Η Standard de Liege, είναι ο σύλλογος της πόλης μου, εκεί που γεννήθηκα. Όταν βρίσκομαι στην Λιέγη και υπάρχει αγώνας πηγαίνω πάντα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Η Standard de Liege είναι ομάδα που συνήθως βρίσκεται στα πρώτα τρία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα, κάτι συμβαίνει εσωτερικά και είναι ντροπή, αφού ομάδες δεν φοβούνται να παίξουν μαζί της.»

Ο παίκτης πρότυπο σου; «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το τέλειο παράδειγμα ποδοσφαιριστή κατ’ εξοχήν. Κάνει σωστά την δουλεία του κάθε βδομάδα και πάντα βγάζει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»

Παρακολουθάς την Εθνική Κονγκό; «Ναι προσπαθώ και την παρακολουθώ. Βλέπω τα αποτελέσματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.»

Σε περίπτωση επαφής θα ενδιαφερθείς; «Εάν έρθουν σε επαφή μαζί μου… θα πρέπει να επικοινωνήσουμε. Ποτέ όμως δεν είχα επαφή με την Εθνική Κονγκό».

Ο στόχος σου για την σεζόν αυτή; «Να κάνω ότι καλύτερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών που πίστεψαν σε μένα.»

Σαν Τζόναθαν Μπεντέκε τι θέλεις; «Πρώτα απ ‘όλα να είμαι υγιείς και να κάνω το καλύτερο δυνατό στην νέα σελίδα της καριέρας μου με την νέα μου ομάδα, την ΟΜΟΝΟΙΑ.»