Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όσο πλησιάζει η ώρα και η στιγμή…

Όσο πλησιάζει η ώρα και η στιγμή…

 


Τι απομένει για την πρώτη παράσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα; Η απάντηση φυσικά είναι ΤΙΠΟΤΑ. Πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και μόνο λίγα 24ώρα χωρίζουν την ομάδα μας από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και αντιλαμβάνεται κανείς ότι στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επικρατεί τεράστια αγωνία, παροξυσμός και συνάμα μεγάλος ενθουσιασμός.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν εντελώς αλλιώτικο από τα προηγούμενα, αφού οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα μας στην Ευρώπη. Η αναβολή των δύο πρώτων αγώνων  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών της ΑΕΚ και του Απόλλωνα σε συνδυασμό με το πιο πάνω έχουν τρελάνει τον πράσινο κόσμο ο οποίος περιμένει σαν τρελός να βρεθεί ξανά στα τσιμέντα για να δει την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή στο ΓΣΠ θα γίνεται το αδιαχώρητο στις κερκίδες απέναντι στον Εθνικό Άχνας, όμως θεωρούμε ότι όποιος και να ήταν ο αντίπαλος των «πρασίνων» σε αυτή την φάση το ίδιο σκηνικό θα επικρατούσε στο στάδιο της Πρωτεύουσας καθώς η δίψα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να δουν την ομάδα τους είναι τεράστια.

Πάντως όσο πλησιάζει η ώρα και για το ματς της πρεμιέρας του «τριφυλλιού» η αγωνία κτυπάει κόκκινο με τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη μια παράσταση στο γήπεδο όπως αυτοί ξέρουν, και όπως μας έχουν συνηθίσει το καλοκαίρι στις (ανοικτές προπονήσεις αλλά και στα φιλικά).

Το γράψαμε αρκετές φορές και θα το ξαναγράψουμε, το καθήκον τους οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος απέναντι τους το ξέρουν και δεν είναι άλλο από την ΝΙΚΗ και τους ΤΡΕΙΣ βαθμούς. Έτσι και στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε ένα αντίπαλο που παραδοσιακά μας βάζει δύσκολα ο στόχος είναι ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να «χτίσει» μια δυναμική με το καλημέρα της σεζόν.