Home TOP NEWS Π. Χριστοδούλου: “Δύσκολα χωνεύεται το σημερινό”

Π. Χριστοδούλου: “Δύσκολα χωνεύεται το σημερινό”


Απογοητευμένος ο Πάμπος Χριστοδούλου, όπως όλοι μας άλλωστε, τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων δυο δικούς της βαθμούς. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το κακό αποτέλεσμα.

Πάμπος Χριστοδούλου: Καλησπέρα. Τα συναισθήματα είναι άσχημα. Δύσκολα χωνεύεται, μια ομάδα που έπρεπε να τελειώσει με μεγάλο σκορ, πάρα πολλές ευκαιρίες. Αν θυμάμαι καλά ο αντίπαλος έκανε μια ευκαιρία στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πάλι από λάθος δεχθήκαμε γκολ. Ότι και να πούμε είναι λίγο, περισσότερο ότι λυπήσαμε το κόσμο και χάσαμε δυο βαθμούς που θα μςα χρειαστούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σηκώνουμε κεφάλι, συνεχίζουμε. Έχουμε μια βδομάδα διακοπή λόγω Εθνικής και τα όποια λάθη, έστω το ένα που έγινε να προσπαθήσουμε να το αποβάλουμε. Θα γυρίσει ο τροχός, δεν γίνεται. Από την άλλη σίγουρα έρχονται και παίκτες που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Συγγνώμη στον κόσμο γιατί τον πληγώσαμε κι εμείς πληγωθήκαμε. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε μια ομάδα που κλείστηκε. Εμείς βρήκαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε και αντί να τελειώσουμε το ματς σε μια ανύποπτη φάση ισοφαριστήκαμε.

Χρύσης Μιχαήλ: Καλησπέρα και από μένα. Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Συνειδητοποιημένοι στο τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, έπρεπε να περιμένουμε. Όσο μειώνουμε το γήπεδο, τόσο καλύτερα αμυνόμαστε. Προσπαθήσαμε με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν γίναμε απειλητικοί. Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε τη πίεση και προηγήθηκε. Σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά από ένα σημείο και μετά κερδίσαμε κάποια μέτρα και έστω και στο τέλευταίο δευτερόλεπτο, έστω και με τύχη πήραμε βαθμό. Τα παιδιά πρέπει να χαρούν την επιτυχία απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε δουλειά γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα βρει το δρόμο της και μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή είναι αναγκαία στο κυπριακό ποδόσφαιρο.