Home TOP NEWS Πάμπος: «Μας βγήκαν όσα δεν μας έβγαιναν στα προηγούμενα παιχνίδια»

Πάμπος: «Μας βγήκαν όσα δεν μας έβγαιναν στα προηγούμενα παιχνίδια»


Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Πάμπος όχι όμως από τον εφησυχασμό στο τέλος. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρωτήθηκε για τον κόσμο και το ότι πιστεύει σε πρωτάθλημα και δήλωσε πως στην ομάδα δεν το βλέπουν έτσι και εξήγησε ότι η ομάδα θα είναι δυνατή και στο τέλος θα φανεί που θα τερματίσει. Μετά τον Ματ, τη νίκη αφιέρωσε και ο προπονητής στη μικρή Βαλέρια.

Πάμπος Χριστοδούλου: «Όσα δεν έβγαιναν στα προηγούμενα παιχνίδια, μας βγήκαν σχεδόν όλα σήμερα. Απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε σχεδόν 100% τα όσα είπαμε. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε και καταφέραμε να προηγηθούμε σε σημαντικά σημεία. Με την συνολική εικόνα, θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ. Εφησυχαστήκαμε και δεχθήκαμε το 2ο γκολ. Χρειάζεται δουλειά η ομάδα στην κατοχή και διαχείριση του σκορ. Σε άλλο ματς θα μπορούσε να είναι πιο ρευστό το σκορ και να κινδυνέψουμε να χάσουμε τη νίκη. Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο, είναι όμως απλά μία νίκη. Έχουμε τώρα την Αλκή και έχουμε δυο μέρες για να προετοιμαστούμε και να νικήσουμε ξανά και να έχει βάρος η νίκη η σημερινή. Ευχαριστούμε τους λίγους φίλους μας που ήρθαν σήμερα, δεν είναι καλό αυτό. Σκεφτείτε σήμερα πόσος κόσμος θα έβλεπε αυτή τη νίκη από το γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στα παιδιά. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στην μικρή που έχασε τη ζωή της, Βαλέρια, κουράγιο στην οικογένεια».

«Ο κόσμος δικαιούται να βλέπει με το φακό τον δικό του. Ούτε για πρωτάθλημα μιλήσαμε, ούτε είπαμε μεγάλα λόγια. Έχει αλλάξει ριζικά η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ο κόσμος δικαιούται να ζητά, εγώ όμως είμαι αναγκασμένος να λέω αλήθειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι μία δυνατή ομάδα που θα παλεύει για τις νίκες και θα δούμε που θα μας βγάλει».

Ιμανόλ Ιδιακέθ: «Απολογούμαστε στους οπαδούς μας. Δεν το περιμέναμε αυτό. Ξανά συγγνώμη. Θα τα δούμε όλα αύριο. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ με κακή άμυνα. Όλη η ομάδα μας ήταν αδύναμη και θα το δούμε, θα το αναλύσουμε. Καλή τύχη στην ΟΜΟΝΟΙΑ».