Home TOP NEWS Πάμπος: “Όταν σκοράρεις σε κλειστές άμυνες, πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι” (video)

Πάμπος: “Όταν σκοράρεις σε κλειστές άμυνες, πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι” (video)


Η ομάδα θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει πολλά γκολ όμως αδικαιολόγητα στη συνέχεια έδωσε στον Εθνικό ελπίδες. Αυτό πιστεύει ο Πάμπος Χριστοδούλου που μίλησε για παιχνίδι ευκαιριών μετά το πρώτο τρίποντο του τριφυλλιού.

Πάμπος: Πρώτο επίσημο μετά από αρκετό καιρό, μετά από 3 διαφορετικές προετοιμασίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά για ένα 30λεπτο νομίζω πως κυριαρχήσαμε πλήρως. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό το διάστημα νομίζω ότι δικαιούτω 2-3 γκολ ακόμα. Στη συνέχεια και μετά το γκολ, αδικαιολόγητα χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας και δώσαμε την ευκαιρία στον Εθνικό να πιστεύει. Μετά το 30′ και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε τις ευκαιρίες του. Στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε ευκαιρίες αλλά πάλι δεν τις αξιοποιήσαμε, ήταν παιχνίδι ευκαιριών. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια και όταν σκοράρεις σε κλειστές άμυνες, πρέπει να τελειώνεις τα παιχνίδια. Αντίθετα ισοφάρισε ο Εθνικός και λίγο έλειψε να την πατήσουμε. Ευτυχώς σκοράραμε. Στην συνολική εικόνα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσει. Υπήρχε και ένα μεγάλο άγχος λόγω της πρεμιέρας, του κόσμου, δεν ξέραμε αν θα μας έβγαινε σε καλό ή σε κακό ενώ κυριαρχούσε το άγχος. Πραγματικά σε κάποια διαστήματα δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε. Αυτό που μετρά είναι το καλό ξεκίνημα, κερδίσαμε ένα καλό αντίπαλο που θα έχει καλή πορεία. Καλή συνέχεια στο φίλο μου το Γιώτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο κόσμο μας που μας έσπρωξε σε όλο το ματς. Ήταν θέμα αγωνιστικό ήταν θέμα και ψυχολογίας.

Εγκωμίτης: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Πάμπο. Ήρθαμε στο ΓΣΠ ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουμε, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως επηρεαστήκαμε και για 25 λεπτά δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας. Όταν σκόραρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, βγήκαμε μπροστά, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Στην επανάληψη πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε φάσεις, αλλά τελικά δείξαμε πως έχουμε αξιώσεις και ισοφαρίσαμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς, αλλά είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές και επηρεαστήκαμε. Στο τέλος δεν πήραμε κέρδος, αλλά είμαστε αισιόδοξοι με αυτό που δείξαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος, οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και αυτό με ικανοποιεί. Θα πάρουμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Ξανά συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.