Home TOP NEWS «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας»

«Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας»

 


Διαβάστε τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Παιχνίδι με ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Ως ντέρμπι, θεωρείται τριπλής παραλλαγής. Στόχος μας, ασφαλώς, είναι η νίκη. Αναγνωρίζουμε ότι οι τρεις βαθμοί που προκύπτουν από παιχνίδια ντέρμπι, συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια για να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα και τη δυναμική που επιβάλλεται να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, θα δώσει χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος πικράθηκε από το τελευταίο αποτέλεσμα στην Πάφο, αλλά και δυναμική στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΚ μόνο τυχαία δεν έχει πετύχει την πορεία των τελευταίων χρόνων. Δουλεύει με σταθερότητα και ηρεμία και πιστεύουμε ότι και φέτος θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου. Απ’ εκεί και πέρα, εμείς μελετούμε την αντίπαλο και με πίστη στις δυνάμεις μας, πάμε για να κερδίσουμε».

Διαχείριση αποτελέσματος στην Πάφο: «Αναμφίβολα ενόχλησε, όλους στην ομάδα, το αποτέλεσμα στην Πάφο. Δεν άξιζε της ομάδας να χάσει, αντίθετα τιμωρήθηκε σκληρά από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, καθώς δημιούργησε και έχασε αρκετές και σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ. Ωστόσο, έγινε ψύχραιμη διαχείριση του αποτελέσματος. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει από τη δεύτερη αγωνιστική. Σε ένα πρωτάθλημα, το σημαντικό είναι το πού θα φτάσεις στο φινάλε. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας, θα δούμε τα θετικά και τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε από τον Ιούλιο. Δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε στο ιδανικό από τις πρώτες αγωνιστικές. Αναμέναμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη. Ούτε η μουρμούρα, ούτε η μιζέρια, ούτε ο μηδενισμός δεν έχουν θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτά τα αρνητικά κατάλοιπα του παρελθόντος, τα αφήνουμε πίσω μας. Και ούτε πρέπει κανείς να συνδέει ή να παρομοιάζει τη φετινή προσπάθεια, με προηγούμενες. Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες και σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα προχωρά μπροστά και θα δημιουργήσει το ισχυρό σύνολο που έχει θέσει ως στόχο. Όσες δυσκολίες και να βρει μπροστά της».

Αγωνιστικά: «Εκτός θα παραμείνει ο Εκίθα, ο οποίος δουλεύει για να προλάβει το παιχνίδι με την Αλκή, αλλά και ο Φελτχούιζεν που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα».

Συνεργασία με Μπενφίκα: «Αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, είχε συναντήσεις στην Πορτογαλία με αντιπροσωπεία της Μπενφίκα, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μετά τις συναντήσεις που έγιναν, αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογραφεί σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Η συνεργασία ενδέχεται να περιλαμβάνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διάφορα επίπεδα, συνεργασία σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο Ακαδημιών, επιμόρφωσης, καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας.

Η πρώτες επαφές με την Μπενφίκα είχαν γίνει το καλοκαίρι, όταν ο πρόεδρος, Αντώνης Τζιωνής, είχε μεταβεί στην Πορτογαλία με τον προπονητή της ομάδας μας, Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος ασφαλώς και συνέβαλε στο να φτάσουμε σε αυτό το καλό σημείο. Επίσης, θετικός ήταν και ο ρόλος του Ρούι Τζούνιορ.

Από την πρώτη στιγμή οι παράγοντες της Πορτογαλικής ομάδας αντιμετώπισαν με σεβασμό την ΟΜΟΝΟΙΑ και αναγνώρισαν τη θετική προοπτική που προσφέρει και για τις δύο πλευρές, ενδεχόμενο σύναψης συνεργασίας».