Home TOP NEWS Η πεντάρα προστάζει προσγειωμένες αντιδράσεις

Η πεντάρα προστάζει προσγειωμένες αντιδράσεις

 


Το έχουμε οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να είμαστε γενικώς των άκρων, δεν βοήθησε και η πορεία της ομάδας την τελευταία πενταετία για να βρεθεί ισορροπία. Την μια είμαστε ομαδάρα, την άλλη 11 παλτά. Το Σάββατο που πέρασε ακούσαμε πολλά και διάφορα, αύριο περιμένουμε πως θα λεχθούν πολύ διαφορετικά, αλλά ξανά ακραίες κουβέντες. Το μυστικό σε κάθε περίπτωση είναι οι ισορροπημένες, ψύχραιμες αντιδράσεις. Οτιδήποτε άλλο, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γιατί δεν είναι ούτε λογικό, ούτε ωφέλιμο κάθε φορά που χάνουμε να θυμόμαστε χρέος και πληρωμές και να αρχίζουμε σενάρια και κάθε φορά που κερδίζουμε να νιώθουμε πως βάλαμε το ένα χέρι πάνω στη κούππα του πρωταθλήματος. Όπως είχαμε το Σάββατο αρετές και αδύναμα σημεία, έτσι έχουμε και σήμερα. Αν δεν έχουμε καθαρό μυαλό, δεν μπορούμε ούτε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες ούτε να τις διορθώσουμε. Εστιάζουμε στα λάθος σημεία και αφήνουμε τα θέματα μας να υπάρχουν.

Προς Θεού, δεν λέμε να μην χαρούμε την νίκη επί της ΑΕΚ. Πρέπει να θυμόμαστε όμως ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Αν δεν είμαστε καλοί κάθε εβδομάδα, θα χαθούν στην πορεία πολλές μάχες, μέχρι να εκτροχιαστούμε και από την βασική κούρσα. Συνεχίζουμε προσγειωμένα και ταπεινά την δουλειά. Τρεις βαθμούς έδωσε η νίκη επί της ΑΕΚ ψες, τρεις δίνει και μια ενδεχόμενη νίκη επί της Αλκής το Σάββατο.