Home TOP NEWS Πήρε φόρα ο Ματ… έτσι τον θέλουν και στην Πάφο

Πήρε φόρα ο Ματ… έτσι τον θέλουν και στην Πάφο

 


Από εκεί που έμεινε την περσινή χρονιά συνεχίζει ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος φορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την παρουσία του στα φιλικά αλλά και στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Άχνα, έδειξε ότι θα ηγηθεί και φέτος της γραμμής «κρούσης» του «τριφυλλιού».

Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα της ομάδας μας κατάφερε να δει δυο φορές δίχτυα, και έστειλε μήνυμα προς όλους τους αντιπάλους ότι και την φετινή χρονιά θα κάνει τα δίχτυα να «κλάψουν» και να «ματώσουν».

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μπορεί να πρόσθεσε στο ρόστερ της ομάδας μας, άλλο έναν επιθετικό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, και συγκεκριμένα τον Ράφα Λόπεζ, όμως θεωρούμε ότι ο Κύπριος κόουτς είτε παίζει με το σύστημα 4-4-2 ή με ένα επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα έχει μια μόνιμη θέση στην βασική ενδεκάδα.

Τώρα που οι μηχανές του Ματ Ντάρμπισαϊαρ άρχισαν και βράζουν, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα περιμένει από τον επιθετικό της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο με την Πάφο, ανάλογη εμφάνιση και αν καταφέρει με τα γκολ του να δώσει άλλο ένα τρίποντο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το δεύτερο συνεχόμενο για την φετινή χρονιά και το πρώτο μακριά από το ΓΣΠ.

Μπορεί να μιλάμε και να αναφερόμαστε μόνο για τον «κανονιέρη» μας στην επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως μια ομάδα εάν θέλει να έχει μια παραγωγική χρονιά, δεν θα πρέπει να στηρίζεται μόνο σε ένα ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν μια θέση στο ρόστερ, είτε αγωνίζονται στα “φτερά” είτε στο κέντρο να αρχίσουν να δίνουν κι αυτοί με την σειρά τους τις απαραίτητες βοήθειες, καθώς ο Άγγλος φορ δεν μπορεί για άλλη μια χρονιά να τραβήξει μόνος του το κουπί στο σκοράρισμα.