Home TOP NEWS Πλέον κανένας δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του κόσμου

Πλέον κανένας δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του κόσμου

Καζάνι που βράζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από χθες το βράδυ, μετά τα όσα ανεκδιήγητα έγιναν, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και τις τελευταίες μέρες, με τις συναντήσεις Λόππα-Πετρίδη, τα «αστειάκια» στο τραπέζι και τις «αστειότητες» που επικαλέστηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του.


Με τα όσα διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες, ο κόσμος είναι πλέον εκτός ελέγχου, και το τι θα ακολουθήσει δεν είναι κανένας σε θέση να γνωρίζει. Στην επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξοργισμένοι, κάτι που φάνηκε και με τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου, Αντώνη Τζιωνή. Με τέτοια εσκεμμένα λάθη, δεν είναι σε θέση να ελέγξει ούτε τις αντιδράσεις του κόσμου, ούτε να εγγυηθεί την ασφάλεια κανενός διαιτητή που δεν σκέφτεται τις συνέπειες των πράξεών του.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μιλούν για εντεταλμένη υπηρεσία. Πιστεύουν ότι προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα όχι μόνο σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε ηθικό. Μετά από ένα καλοκαίρι που κτίστηκε συσπείρωση πάνω στα ερείπια της περσινής χρονιάς και ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, το ποδοσφαιρικό παρακράτος έστειλε νωρίς τα μηνύματά του. Προσπαθούν από νωρίς να κόψουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ορμή που πάει να κτιστεί. Εμείς ευχόμαστε απλά να μην δούμε φέτος τα χειρότερα με αυτά που ζούμε. Γιατί όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε αγωνιστική προοπτική, η οργή δεν ήταν τόσο μεγάλη, φέτος είναι διαφορετικά.