Home TOP NEWS Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα της πρεμιέρας

Οι σκέψεις του Πάμπου για την ενδεκάδα της πρεμιέρας

Μετά από 110 μέρες, δηλαδή περίπου δύο μήνες και κάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να «ριχθεί» στην μάχη του πρωταθλήματος και να κάνει την δική της πρεμιέρα στον φετινό και δύσκολο όπως προμηνύεται μαραθώνιο απέναντι στον Εθνικό Άχνας.


Του Παναγίωτη Τούμπα, Themasports.com

Όλες οι ενδείξεις των τελευταίων ημερών συνηγορούν ότι οι «πράσινοι» θα έχουν την στήριξη των χιλιάδων πιστών οπαδών τους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κατακλύσουν κάθε γωνιά του Γ.Σ.Π, έτσι ώστε να σπρώξουν την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο εκτός από την νίκη, την κατάκτηση των τριών βαθμών κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Όλη την περίοδο του καλοκαιριού, η τεχνική ηγεσία με μπροστάρη τον Πάμπο Χριστοδούλου σε συνεννόηση φυσικά πάντα με την διοίκηση της ομάδας, έκαναν τις επιλογές ποδοσφαιριστών που ήθελαν για να στελεχώσουν το «τριφύλλι» με τον τεχνικό των «πρασίνων» το τελευταίο δίμηνο να προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία και την τακτική στους ποδοσφαιριστές που θα θέλει να ακολουθήσουν στα επερχόμενα παιχνίδια.

Πέραν όμως των πιο πάνω, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Άχνας, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να σκέφτεται αρκετά με τους ποιους ποδοσφαιριστές θα παρατάξει εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και για το πλάνο που θα ακολουθήσει κόντρα στην προσφυγική ομάδα.

Όσο αφορά την θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Κύπριος τεχνικός είναι πάρα πολύ πιθανόν να αρχίσει τον Παναγή στη θέση του άσου στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, αφήνοντας παράλληλα τον Ολλανδό κήπερε, Πίτ Φελτχούιζεν στον πάγκο.

Στην αμυντική γραμμή σύμφωνα και με όσα είδαμε στα φιλικά παιχνίδια ο Φαμπρίτσιο έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει μια θέση στο κέντρο άμυνας, και δίπλα του αναμένουμε ότι θα κληθεί να αγωνιστεί ο Φάνος Κατελάρης που το τελευταίο διάστημα  είναι αρκετά ανεβασμένος αγωνιστικά.

Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας επικρατέστεροι να φορέσουν φανέλα βασικού είναι ο Μάριος Δημητρίου και ο Ρενάτο Μαργκάσα, χωρίς να αποκλείουμε φυσικά και το σενάριο να δούμε να ξεκινάει στο ένα άκρο τον Βραλιάνο αμυντικό που ακούει στο όνομα Τζαίλσον Αραούχο.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι για τους παίκτες που θα κληθεί να χρησιμοποιήσει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Στην συγκεκριμένη θέση υπάρχουν μια πλειάδα καλών και καταξιωμένων ποδοσφαιριστών  με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν.

Μια πρόβλεψη με το ποιους θα αρχίσει στην μεσαία γραμμή ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι , με τον Άλεξ Σοάρες ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, και οι άλλοι δύο παίκτες που θα τον πλαισιώνουν πιθανόν να είναι οι Μαδούρο μαζί με τον Κανού.

Για την γραμμή κρούση και εδώ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά με τις προβλέψεις να είναι παρακινδυνευμένες, φυσικά μόνο για το ένα «φτερό».  Ο Ντάρμπισαιρ και ο Χριστοφήδύσκολα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας, ενώ για το άλλο άκρο της επίθεσης ο Γκονζάλες και Αντόνια οι οποίοι έδειξαν αρκετά πράγματα στα φιλικά θα παλέψουν επί ίσους όρους και θα δώσουν μάχη για μια θέση στο αρχικό σχήμα.