Home TOP NEWS Σοάρες: “Είμαστε καλύτεροι από τα αποτελέσματα που παίρνουμε”

Σοάρες: “Είμαστε καλύτεροι από τα αποτελέσματα που παίρνουμε”

Τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα κάλεσε ο Άλεξ Σοάρες για να “διώξουμε αυτή την άτυχη περίοδο που διανύουμε”. Ο Πορτογάλος μέσος εστίασε στο γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει και χάνει πολλές ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοι σκοράρουν σχεδόν σε όλες τις δικές τους. Διαβάστε τις δηλώσεις του πιο κάτω:


“Κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε το τρίποντο. Δεν θυμάμαι να έχουν ευκαιρία για γκολ. Σκόραραν στη τελευταία και μοναδική τους φάση, ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας πιστεύει, είμαστε καλύτεροι από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να μπορούμε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς κάθε Σαββατοκύριακο. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο, αλλά δεν είναι γιατί δεν προσπαθούμε. 

Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε 3-4 ευκαιρίες κάθε παιχνίδι και πάντα σκοράρουν. Σήμερα μια είχαν και σκόραραν. Δεν χάνουμε πόντους γιατί δεν αμυνόμαστε καλά, αλλά δεν είμαστε σε φάση να κάνουμε λάθη, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα είμαστε και πάλι δεχθήκαμε γκολ. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαστε άτυχοι, αφού με 3-4 ευκαιρίες σκοράρουν. Το λέω ξανά δεν θεωρώ πως χάνουμε βαθμούς επειδή έχουμε προβλήματα. 

Απολαμβάνω τον χρόνο μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά θα το απολάμβανα περισσότερο αν παίρναμε και τις νίκες. Υπάρχουν ομάδες με ποιότητα, αλλά θεωρώ πως είμαστε οι καλύτεροι και θα το αποδείξουμε. Η ζωή εδώ είναι καλή, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι παντού και νιώθουμε τη στήριξη τους παντού. Τους χρειαζόμαστε για να αποβάλουμε αυτή την άτυχη φάση που περνάμε. “