Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στόχος μόνο η ΝΙΚΗ…

Στόχος μόνο η ΝΙΚΗ…

Ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο οποίος ήταν η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Άχνας ήρθε έστω και δύσκολα.


Μπορεί η ομάδα μας να κινδύνεψε να χάσει τους τρεις βαθμούς με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος, όμως στο τέλος της ημέρας κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και όλα καλά.

Όλη αυτή την βδομάδα στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπαιξε μόνο το όνομα Πάφος. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τις τελευταίες μέρες μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας μας επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές τα θετικά από το παιχνίδι με την Άχνα, και δούλεψε πάνω στα αρνητικά τα οποία εντόπισε μέσα από το πρώτο ματς της σεζόν.

Η σημερινή μας αντίπαλος μπορεί να είναι στην 13η θέση με μόνο ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, όμως στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής έδειξε ότι είναι αρκετά καλή ομάδα και ικανή να κάνει την ζημιά.

Εμείς θεωρούμε ότι μια ΟΜΟΝΟΙΑ ουσιαστική και πειθαρχημένη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και αποτελεσματική στην επίθεση δεν πιστεύουμε ότι θα βρει αντίσταση από την νεοφώτιστη Πάφο.

Η ομάδα μας πήρε το μάθημα από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, ότι με ομάδες μεσαίας δυναμικής μπαίνεις στο γήπεδο και το ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ από νωρίς τον αγώνα.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάσει θετική εικόνα και βγάλει το 100% των δυνατοτήτων της, με τα βασικά της γρανάζια να είναι σε φόρμα θα μπορέσει να «σκοτώσει» το παιχνίδι με την Πάφο φέρνοντας στην Λευκωσία το πολυπόθητο τρίποντο και κοιτάζοντας την επόμενη αντίπαλο του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι η ΑΕΚ Λάρνακας με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, τα αναλύσαμε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, ο Πάμπος Χριστοδούλου ήδη κατέστρωσε τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Πάφο.

Τα σενάρια είναι δύο, το πρώτο είναι ο προπονητής της ομάδας μας να ξεκινήσει τον αγώνα όπως ξεκίνησε με την Άχνα, και το δεύτερο σενάριο είναι να βάλει τον Κανού στο αρχικό σχήμα, αλλάζοντας πρόσωπα και τακτικές.

Στα υπέρ για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι θα έχει στο πλευρό της, τους χιλιάδες ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ οπαδούς της οι οποίοι ίσως παίξουν και διαδραματίσουν κι αυτοί τον δικό τους σημαντικό ρόλο για να πάρει η ομάδα μας το «διπλό» και να φύγει από “Στέλιος Κυριακίδης” με τους τρεις βαθμούς.

Αυτά και με αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σήμερα στην Πάφο και αν δείξει την απαραίτητη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τότε θα μπορέσει πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που άλλωστε αυτός είναι και ο πρωταρχικός ΣΤΟΧΟΣ πριν από την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης.