Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Πάμπου για το «διπλό»

Τα πλάνα του Πάμπου για το «διπλό»

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το πρώτο της παιχνίδι μακριά από το ΓΣΠ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (15/9) το βράδυ με τον τεχνικό της ομάδας μας να επιλέγει να πάρει μαζί του στην Πάφο 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.


Η αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να προέρχεται από την δεύτερη κατηγορία, και να είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου που θα πάρουν φανέλα βασικού, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και στα ενενήντα λεπτά του παιχνιδιού, καθώς η Πάφος είναι μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες με τους οποίους θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό.

Ο τεχνικός της ομάδας μας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας, έβαλε στην ακίδα του την Πάφο, και όλη αυτή την βδομάδα κατάστρωσε τα πλάνα του έτσι ώστε να «αρπάξει» το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλοντας να στείλει την ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με αέρα και νοοτροπία νικητή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αναλόγως των επιλογών που θα κάνει ο Πάμπος Χριστοδούλου στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μας, τότε θα καθοριστεί και το πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με την Πάφο.

Αν πάμε με την λογική ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, τότε δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και οι ίδιοι έντεκα που αγωνίστηκαν απέναντι στον Εθνικό Άχνας θα τους δούμε και στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Αν ο Πάμπος Χριστοδούλου δώσει τελικά φανέλα βασικού του εξαιρετικού Κανού στην πρεμιέρα με την Άχνα, τότε η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχηματισμό, με τον Ράφα Λόπεζ να μένει εκτός και τον σχήμα της ομάδας μας να αλλάζει από 4-4-2 σε 4-2-3-1.

Πιθανές εντεκάδες με τα τα δυο σχήματα

4-4-2

Άμυνα

Παναγή στον άσσο και τετράδα μπροστά του οι Δημητρίου, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο και Μαργκάσα. Με δεδομένο ότι έχουμε και ΑΕΚ την Τετάρτη, Τζαΐλσον, Καντέ και Κατελάρης διεκδηκούν θέση.

Μεσαία Γραμμή

Σε ευθεία οι Χριστοφή, Μαδούρο, Άλεξ και Γκονζάλες.

Επίθεση

Ντάρμπισαϊαρ και Λόπες θα είναι το δίδυμο.

4-2-3-1

Άμυνα

Τα ίδια δεδομένα με το 4-4-2

Μεσαία Γραμμή

Ο Μαδούρο θα είναι καθαρά ανασταλτικός, ο Άλεξ θα έχει σύνθετο ρόλο και ο Κανού θα είναι ο επιτελικός. Στο ένα φτερό ο Χριστοφή, στο άλλο Γκονζάλες και Τζαρσίνιο διεκδικούν τη θέση.

Επίθεση

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι η αιχμή του δόρατος.