Home TOP NEWS Τελικά θέλετε κάθαρση ή όχι;

Τελικά θέλετε κάθαρση ή όχι;

 


Αν πούμε πως περιμέναμε διαφορετική απάντηση από την ΚΟΠ στο αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για εφαρμογή των Συστημάτων Επαναληπτικής Προβολής (VAR) και Goal Line Technology θα είμαστε ψεύτες. Και την άρνηση την περιμέναμε και τις φτηνές δικαιολογίες. Το πάρτι πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία και η μείωση των “ανθρώπινων λαθών” θα έχει άσχημα αποτελέσματα. Γίνεται τώρα τις μικρές ανθρώπινες στιγμές του Ξεονοφώντος και του κάθε Ξενοφώντος να έρχεται να τις διορθώνει η τεχνολογία;

Εκείνο που μας προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση πάντως, είναι η στάση των άλλων ομάδων και των ΜΜΕ. ΟΥΔΕΙΣ είχε την τόλμη να τοποθετηθεί! Κανείς δεν είπε το αυτονόητο πως η όλη κατάσταση πλέον δημιουργεί μια έκρυθμη κατάσταση με απρόβλεπτη συνέχεια, αφού είναι αδύνατο να ελέγξει κανείς τον κόσμο. Κανείς δεν είπε πως είναι αδιανόητο όταν υπάρχει τρόπος να μειωθούν τα μαγειρέματα και τα εξόφθαλμα προκλητικά “λάθη” στην Κύπρο να στρουθοκαμηλίζουμε.

Δηλαδή τι ακριβώς περιμένουν οι ομάδες; Να αδικηθούν όταν έρθει η ώρα που “πρέπει” να αδικηθούν για να μην χαλάσει το πάρτι και να αρχίσουν να φωνάζουν; Συγγνώμη κύριοι, αλλά πολύ απλά θα γίνεστε γραφικοί. Πρόθεση για να διορθώσετε το ποδόσφαιρο δεν έχετε καμία. Προτιμάτε να τρώτε αποφάγια, να βγαίνετε ενίοτε στο άρμα του μόνιμου πρωταθλητή, να βλέπετε κοντόφθαλμα και να μην κάνετε το παραμικρό για να καθαρίσουν επιτέλους οι σταύλοι του Αυγεία.