Home TOP NEWS Θα «πρασινίσει» η Πάφος…

Θα «πρασινίσει» η Πάφος…

Την πρώτη της έξοδο στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα με τους χιλιάδες τρελαμένους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να ετοιμάζονται για την μακρινή εκδρομή, για να δώσουν βροντερό παρόν στο «Στέλιος Κυριακίδης».


Από την αρχή της σεζόν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, έδειξαν την έμπρακτη στήριξη τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κι αυτό αναμένεται να συμβεί και στον σημερινό αγώνα με την Πάφο FC.

Οι «πράσινοι» οπαδοί όλο αυτό το διάστημα έστειλαν το μήνυμα αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και στον Πάμπο Χριστοδούλου, ότι την φετινή χρονιά θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους, κι αυτό αναμένεται να το πράξουν και σήμερα στην Πάφο.

Μετά την νίκη με τον Εθνικό Άχνας, οι οπαδοί της ομάδας έχουν ζεσταθεί και ετοιμάζουν μια μαζική έξοδο,  και είναι έτοιμοι να Πρασινίσουν την Πάφο. Τα 2300 εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους οι «πράσινοι» ίσως φανούν στο τέλος της ημέρας λίγα, καθώς η «δίψα» και η αγάπη που έχει αυτός ο ΛΑΟΣ με την ομάδα του είναι τεράστια.

Όσοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και να βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο,  θα πρέπει και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα να φωνάξουν και να τραγουδήσουν.

Οι “πράσινοι” οπαδοί θα προσπαθήσουν σε ολόκληρη την αναμέτρηση να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές με την Πάφο στην νίκη και να τους τονώσουν και να τους ανυψώσουν το ηθικό, βάζοντας τους «φτερά» στα πόδια για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί την μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας μας αφού το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών.