Home TOP NEWS Θύρα 9: “Οι υπάλληλοι του Μανιταρά έβγαλαν ανακοίνωση και γελά όλη η...

Θύρα 9: “Οι υπάλληλοι του Μανιταρά έβγαλαν ανακοίνωση και γελά όλη η Κύπρος”

 


Οι οργανωμένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανακοίνωση τους απάντησαν στους οργανωμένους του Αποέλ,  και παράλληλα τα βάζουν με τα μίντια για το γεγονός ότι η ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ9 παίζει στις ιστοσελίδες κομμένη ή μόνο με σχόλιο χωρίς το αυθεντικό κείμενο, ενώ η ανακοίνωση των απέναντι παίζει ολόκληρη και με τεράστιους τίτλους.

Η σχετική ανακοίνωση

Έβγαλαν ανακοίνωση οι υπάλληλοι του Μανιταρά και γελά όλη η Κύπρος. Να τα προσέχεις τα παιδιά του Μπα.τσοι.φι, Προδρομάκη. Βλέπεις, αμέσως να σε υπερασπιστούν. Ασχετα αν ο Λόππας με τις δηλώσεις του επιβεβαιώνει και εσύ δεν μιλάς. Εκείνοι εκεί πιστά σκυλιά, μόλις τους διέταξες, έτρεξαν να σε εξυπηρετήσουν.

Θυμάσαι παλιά που έκαναν πορείες εναντίων σου(φωτο 2011); Περασμένα ξεχασμένα Μάκη μου. Πιάσε τα μωρά να τα πάρεις ένα περίπατο με το κότερο που αγόρασες με τα λεφτά τους και μην ανησυχείς είναι συνηθισμένοι να γλύφουν εκεί που φτύνουν.

Στο δια ταύτα:

1. Έβαλαν φωτογραφία (Τζιωνή-Λόππα) από τον χειμώνα, όταν η Αλκή βρισκόταν στην 2η κατηγορία για να δικαιολογήσουν την προχθεσινή συνάντηση. Δηλαδή, συγκρίνουν τη φωτογραφία του Μάρτη, με τη φωτογραφία που λήφθηκε 3 μέρες πριν το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και 10 μέρες πριν το αναμεταξύ τους παιχνίδι. Χώρια τα όσα λέχθηκαν στο τραπέζι για “αστείο”.

2. Οι δηλώσεις Λόππα μετά την πρωινή μας ανακοίνωση επιβεβαιώνουν όλα όσα γράψαμε. Τη δε δικαιολογία ότι όσα λέχθηκαν ήταν για αστείο δεν την πιστεύουν ούτε μωρά του νηπιαγωγείου.

3. Από το πρωί αποφάνθηκαν οι «εγκέφαλοι» ότι βγάλαμε την ανακοίνωση λόγω προεδρικών εκλογών. Ως γνωστόν, τι δεν συσπειρώνει περισσότερο από μια ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9 εναντίων του Λόππα που είναι δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ; Να μην μπούμε καν στη διαδικασία να γράψουμε για τις σχέσεις ΑΚΕΛ και ΘΥΡΑΣ 9 τα τελευταία χρόνια.

4.Να συμφωνήσουμε με τον Λόππα ότι ενεργεί σαν χριστιανός πρωτάρης. Διαφορετικά, πώς θα πίστευε ότι ο Μανιταράς όντως ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο; Τους εξι σου βαθμούς θελει, ξύπνα!

5. Απ’ το πρωί η ανακοίνωση μας παίζει στις ιστοσελίδες κομμένη ή μόνο με σχόλιο χωρίς το αυθεντικό κείμενο, την ανακοίνωση των υπάλληλων του Μανιταρά όμως έτρεξαν να την παίξουν ολόκληρη και με τεράστιους τίτλους. Δεν πειράζει όμως, τόσα χρόνια μάθαμε πως παίζετε το παιχνίδι θα λογαριαστούμε με όλους σας μην αγχώνεστε.

Υ.Γ – Δικηγόροι και μη τρώμε και πίνουμε σε όλη την πόλη. Αν σταματήσετε πάντα να κοιτάτε από την άλλη θα μας δείτε ρε κλαρινογαμπροί.