Home TOP NEWS Με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχημένα σε όλα

Με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχημένα σε όλα

 


Εύκολα παιχνίδια και ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι για την ομάδα μας δεν υπάρχουν κι αυτό το απέδειξε και ο Εθνικός Άχνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ποιοτικά η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο της, όμως η Άχνα κατάφερε να μας βάλει δύσκολα.

Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και ομάδες το διαπίστωσε και η τεχνική ηγεσία, και συγκεκριμένα ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το τόνισε και το επεσήμανε δύο φορές ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, και όλα θα πρέπει να τα κοιτάζει η ομάδα μας σαν ντέρμπι.

Αυτή την βδομάδα στην «ακίδα» της αγωνιστικής υπάρχει μόνο η Πάφος FC, και όλοι στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον τελευταίο οπαδό της ομάδας μας θέλουν να δουν την ομάδα μας να παίρνει το τρίποντο στο Παφιακό στάδιο συνδυάζοντας το μάλιστα με μια καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ντέρμπι και όλοι στην ομάδα μας γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας των παιχνιδιών αυτών, αυτό όμως που πρέπει να αντιληφθούν όσοι αποτελούν την ομάδα μας είναι ότι και τα παιχνίδια με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς  θα χρειαστούν ιδιαίτερη  προσοχής και συγκέντρωση και γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται κι αυτά σαν να είναι  ντέρμπι.

Πάντα τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες κρύβουν παγίδες και μπορεί να ελοχεύουν κινδύνους αν μια ομάδα δεν είναι σοβαρή και πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και γι’ αυτό το ερχόμενο Σάββατο έτσι καλείται να παρουσιαστεί η ομάδα μας εντός των τεσσάρων γραμμών με την Πάφο, να αρπάξει την πολυπόθητη νίκη να βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς και να κοιτάξει την συνέχεια με την ΑΕΚ.