Home TOP NEWS Βλέπουμε Πάφο!

Βλέπουμε Πάφο!

Ο στόχος επετεύχθη και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά. Η ομάδα μας κινδύνεψε να πετάξει βαθμούς αφού ο Εθνικός ισοφάρισε με μόνο 25 λεπτά να απομένουν, αλλά αντέδρασε σωστά, βρήκε το δρόμο προς δεύτερο γκολ και έφυγε νικήτρια από το καταπράσινο ΓΣΠ. Τα καλά και τα κακά της χθεσινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναλυθούν από τον Πάμπο Χριστοδούλου στους παίκτες του και είμαστε σίγουροι θα γεμίσουν πολλές σελίδες στο διαδίκτυο. Πλέον όμως βλέπουμε Πάφο!


Η νεοφώτιστη ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδειξε χθες κόντρα στην Αλκή αρκετά αλλαγμένη σε σύγκριση με τις πρώτες δυο αγωνιστικές. Ισχύει φυσικά ότι και για την Άχνα, ότι η Πάφος έχει τρία παιχνίδια στα πόδια της και σίγουρα από πλευράς ετοιμότητας είναι ένα κλικ μπροστά μας. Από πλευράς ποιότητας όμως ούτε λόγος να γίνεται για σύγκριση μεταξύ των δυο ομάδων, οπότε πάμε συγκεντρωμένα για να πάρουμε το ζητούμενο που είναι το τρίποντο.

Ο κόσμος είναι διψασμένος και είναι λογικό να φωνάζει για πρωτάθλημα. Η ομάδα όμως είναι υποχρεωμένη να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επόμενος αντίπαλος είναι η Πάφος και σκεφτόμαστε μόνο αυτόν! Ο Πάμπος θα ξεκινήσει τακτική ανάλυση, οι παίκτες ψυχολογική προετοιμασία, ο ΛΑΟΣ θα εξαντλήσει τα εισιτήρια και θα σχεδιάσει εκδρομές. Νίκη κι αυτή την εβδομάδα, μετά βλέπουμε παρακάτω.