Home TOP NEWS Αποφασιστικό βήμα για την οικονομική σταθερότητα

Αποφασιστικό βήμα για την οικονομική σταθερότητα

 


Την επιτυχή έκδοση Ομολόγου πενταετούς διάρκειας, με επιτόκιο 5%, ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, διατέθηκαν μέχρι στιγμής 2060 ομολογίες, ενώ αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους €1.030.000, καλύπτοντας τον αρχικό στόχο του ενός εκατομμυρίου, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του ομολόγου. Το τόλμησαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα.

Όταν ανακοινώθηκε το Σχέδιο αρχές Ιουλίου, τα συναισθήματα στον κόσμο ήταν ανάμεικτα. Αρκετοί φίλοι του Συλλόγου θετικοί, άλλοι τόσοι σκεπτικοί για την έκβαση του εγχειρήματος. Ο Σύλλογος προερχόταν και μετά από μια άσχημη χρονιά, η ομάδα δεν βγήκε στην Ευρώπη, πάση θυσία έπρεπε να βρεθούν καινοτόμες λύσεις για να καλυφθεί η ζημιά, αλλά και για να γίνει εφικτή μια βιώσιμη αύξηση του προϋπολογισμού

Τρεις μήνες αργότερα, η Διοίκηση του Αντώνη Τζιωνή, φαίνεται να έκανε ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της χρονιάς. Σημειώνεται ότι το Ομόλογο θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι την 31η Μαΐου 2018, με στόχο την άντληση άλλων €500.000. Σιγά σιγά το Ομόλογο κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ομονοιάτικου κόσμου και όχι μόνο, αφού μαθαίνουμε ότι επιχειρηματίες που δεν σχετίζονται με τον ποδοσφαιρικό χώρο επένδυσαν στο σχέδιο των «πρασίνων». Το επιτόκιο 5% που προσφέρει, φαίνεται να «κεντρίζει» το ενδιαφέρον.