Home TOP NEWS Αρπάξτε την ευκαιρία

Αρπάξτε την ευκαιρία

Μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις δυνατότητες να αφήσει το κακό ξεκίνημα πίσω της έχει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο Στάδιο ΓΣΠ την ΑΕΛ (18:00, live omonoianews.com). Η ευκαιρία πάντως αν στραβώσει το αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί και τελευταία, γιατί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κερδίσει και οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα το πράξουν, η απόσταση από τους στόχους θα ανοίξει για τα καλά. Και τότε θα αρχίσουμε τα καθιερωμένα καλέσματα για “αντεπίθεση διαρκείας”.


Στα πρώτα πέντε της παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κατοχή, έφτιαξε σωρεία ευκαιριών, ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους. Στο έκτο ήταν χλωμή και άοσμη και έχασε από μια μικρή ομάδα χωρίς να ορθώσει ανάστημα. Σήμερα ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να δει τους παίκτες του να επιβάλλονται, να βελτιώνουν την απόδοση των πρώτων παιχνιδιών και να αφήσουν πίσω τους το εφιαλτικό κόντρα στον Ερμή. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και επίσης πληγωμένη και απαιτείται υπερπροσπάθεια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε στον εαυτό της εξετάσεις από νωρίς. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να τις περάσει. Μας μοιάζει αδιανόητο αυτή η ομάδα, με αυτόν τον προπονητή να μείνει τόσο μακριά από γρήγορα και να κυνηγάει συνδυασμούς. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα οι θεωρίες και τα ονόματα, καλά κάνουν να μπουν σήμερα στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη, έτοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους για να τα καταφέρουν. Ο κόσμος θα είναι ξανά δίπλα τους.