Home TOP NEWS Με μπόλικη βελτίωση, θα έρθει το πρώτο “διπλό”

Με μπόλικη βελτίωση, θα έρθει το πρώτο “διπλό”

 


Δύο φορές έπαιξε μακριά από το ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ, δύο φορές επέστρεψε από το ΓΣΠ με σκυμμένο το κεφάλι. Η ομάδα μας έχασε από Πάφο και Ερμή με το ίδιο σκορ, 2-1, σε ματς που δεν έπιασε και τόσο καλή απόδοση. Κι αν με την Πάφο άξιζε περισσότερα, με τον Ερμή ότι έδωσε πήρε. Αύριο πάει στο Στάδιο Αμμόχωστος για την τρίτη της έξοδο από τη Λευκωσία και θέλει να πάρει το τρίποντο. Για να το πετύχει γνωρίζει πως πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετική προς το καλύτερο.

Γιατί χωρίς αμφιβολία αν παρουσιαστεί όπως με τον Ερμή, θα τα βρει μπαστούνια, θα αφήσει να κριθεί το ματς στις λεπτομέρειες και μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, έχει καλύτερες μονάδες και καλύτερη ομάδα από τη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να τα αποδείξει στο γήπεδο γιατί στα χαρτιά δεν κέρδισε ποτέ κανείς. Επιβάλλεται να κάνει το παιχνίδι της για να καταφέρει να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να δει διαφορετικά τη συνέχεια.

Το Στάδιο Αμμόχωστος πάντως σε αντίθεση με το Παφιακό και το ΓΣΖ η ΟΜΟΝΟΙΑ τα ξέρει. Είχε δώσει εκεί φιλικό το καλοκαίρι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Έκτοτε έχουν αλλάξει βέβαια πολλά αγωνιστικά (άλλαξε και προπονητή η Σαλαμίνα) και ψυχολογικά. Αλλά τουλάχιστον ξέρει που πάει να παίξει και τις ιδιαιτερότητες του αγωνιστικού χώρου.