Home TOP NEWS Διεθνείς υποχρεώσεις και το Νοέμβριο

Διεθνείς υποχρεώσεις και το Νοέμβριο

 


Οι διεθνείς υποχρεώσεις στο 2017 για τους Κύπριους δεν ολοκληρώθηκαν, αφού όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια το Νοέμβριο. Μετά τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής το Πρωτάθλημα θα διακοπεί, άρα θα υπάρχει κενό το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου.

Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Εθνικές ομάδες της Γεωργίας και της Αρμενίας και στην κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν αναμένεται να βρεθούν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την εβδομάδα αυτή υποχρεώσεις έχει και η Μπουρκίνα Φάσο, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, με τους Τουρέ και Αζίζ να θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθούν να ταξιδέψουν για την αναμέτρηση κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες θα δώσει τον ερχόμενο Νοέμβριο η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί με τη Γεωργία στην πόλη Γκόρι και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί με την Αρμενία στο Ερεβάν.
Με τους αγώνες αυτούς, αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία της Εθνικής για τις επόμενες επίσημες διοργανώσεις, το Πρωτάθλημα των Εθνών και τα Προκριματικά του EURO 2020.

Να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Νοεμβρίου υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή του Πρωταθλήματος αφού είναι ημερομηνίες Εθνικών ομάδων, καθορισμένες από τη FIFA.
Ο αγώνας στην Αρμενία θα αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Κύπρου). Η ώρα έναρξης του αγώνα στην Γεωργία θα οριστικοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.