Home TOP NEWS Φιλική νίκη με σκόρερ τον Μπεντέκε: ΟΜΟΝΟΙΑ-Χαλκάνορας 1-0

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Μπεντέκε: ΟΜΟΝΟΙΑ-Χαλκάνορας 1-0

 


Φιλική νίκη επί του Χαλκάνορα πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενος παίκτες που δεν πήρα αρκετό έως καθόλου χρόνο στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα, όπως επίσης και πολλούς νεαρούς. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Τζόναθαν Μπεντέκε, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος. Βασικοί ήταν οι Μάριος Δημητρίου και Μπόρχα Εκίθα, που προέρχονται από τραυματισμό. Διαβάστε πιο κάτω το Match Report όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 4′, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ο Εκίθα έκανε την κεφαλιά η οποία έφυγε έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Χριστοφόρου έχασε καλή ευκαιρία. Στο 31′ δυνατό σουτ του Παναγιώτου εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Λίγο αργότερα, στο 33′, ο Μπεντέκε εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μπαλιά που δέχτηκε και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χαλκάνορας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το πλασέ που έγινε απέκρουσε στη γραμμή ο Φραγκέσκου, στο 35′, ενώ στο 39′, νέο πλασέ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω. Στο 41′ ο Μπεντέκε σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πατσής με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το δυνατό συρτό σουτ, έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 44′ ο Χριστοφόρου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ήταν άστοχο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Χαλκάνορα, ωστόσο ο Αντωνίου απέκρουσε το πλασέ που έγινε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χριστοδούλου έκανε σουτ το οποίο έφυγε έξω. Στο 63′ διαγώνιο σουτ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω, δύο λεπτά αργότερα, μετά από προβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων, λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ και στο 61′, μετά από κεφαλιά του Γαβριήλ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 70′, όταν κοντινό πλασέ του Κακουλλή απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 83′, ο ίδιος παίκτης, έκανε συρτό αναγκάζοντας σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Πιτ Φελτχούιζεν (46′ Αλέξανδρος Αντωνίου), Μάριος Δημητρίου (46′ Μάριος Χαραλάμπους), Ανδρέας Παναγιώτου (46′ Στέλιος Ιακώβου), Μπόρχα Εκίθα (46′ Μιχάλης Γαβριήλ), Ανδρέας Φραγκέσκου (46′ Λευτέρης Μαυρομμάτης), Χέντβιγκες Μαδούρο (46′ Κυριάκος Χριστοδούλου), Ιάκωβος Παναγή, Σταύρος Χριστοφόρου (55′ Χρίστος Παστού), Νικόλας Πατσή (55′ Κωνσταντίνος Μενοίκου), Μιχάλης Κλαρκ, Τζόναθαν Μπεντεκε (46′ Κακουλλής).

Με τους φιλοξενούμενους έπαιξαν οι Απόλλωνας Βασιλείου και Σωτήρης Φιάκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές δόθηκαν φέτος δανεικοί από την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ομάδα του Ιδαλίου.

Η ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού οι πόρτες ήταν κλειστές για τα ΜΜΕ:

-Χωρίς άλλο γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με την ομάδα μας να επικρατεί 1-0.

46′ Ξεκίνησε με μαζεμένες αλλαγές το δεύτερο μέρος. Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο παιχνίδι εφτά νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Αλέξανδρος Αντωνίου πήρε τη θέση του Φελτχούιζεν κάτω από τα δοκάρια, ο Χαραλάμπους αντικατέστησε τον Δημητρίου, ο Ιακώβου πήρε τη θέση του Φιλιώτη, ο Εκίθα πέρασε εκτός για να πάρει τη θέση του ο Γαβριήλ, όπως επίσης και ο Φραγκέσκου για να μπει στο ματς ο Μαυρομμάτης, ενώ οι Χριστοδούλου και Κακουλλής αντικατέστησαν τους Μαδούρο και Μπεντεκε αντίστοιχα. Συνεχίζουν οι Παναγή, Χριστοφόρου, Πατσή και Κλαρκ.

-Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

33′ ΓΚΟΛ 1-0 με σκόρερ τον Μπεντέκε.

1′ Έναρξη αγώνα (16:00).

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπος Χριστοδούλου στο παιχνίδι: Πιτ Φελτχούιζεν, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μπόρχα Εκίθα, Ανδρέας Φραγκέσκου, Χέντβιγκες Μαδούρο, Ιάκωβος Παναγή, Σταύρος Χριστοφόρου, Νικόλας Πατσή, Μιχάλης Κλαρκ, Τζόναθαν Μπεντεκε.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

*Το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Φωτογραφίες από την προθέρμανση των “πράσινων”: