Home TOP NEWS Γεμάτη προπόνηση, βγαίνει το πλάνο

Γεμάτη προπόνηση, βγαίνει το πλάνο

Ρεπό είχαν για χθες οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επιστρέφουν σήμερα στη δουλειά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού Χριστοφή και Κανού προπονούνται από την αρχή της εβδομάδας κανονικά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να φανερώσει κάποιες από τις προθέσεις του για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στον Ερμή.


Καταρχάς είναι το θέμα του συστήματος, θα παίξει με 2 μπροστά ο κόουτς ή θα επιστρέψει στο 4-3-3; Στο παιχνίδι με την Αλκή είχε επιλέξει 4-3-3, κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ράφα ήταν πλάι στον Ματ σε 4-4-2 οπότε είτε ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει ακόμα κατασταλάξει στο κοστούμι που ταιριάζει περισσότερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε δεν επιλέγει βάση μεγέθους αντιπάλου, αλλά βάση των χαρακτηριστικών της τακτικής του. Το ματς με τον Ερμή είναι εκτός έδρας, οπότε πιθανολογούμε πως θα παίξει με ένα μπροστά.

Πέραν του συστήματος είναι και τα πρόσωπα. Ο Χριστοφή αναμένεται να επιστρέψει στην εντεκάδα, θέση διεκδικούν οι Μαδούρο και Κατελάρης (σε δυο θέσεις μάλιστα), ενώ ο υγιής πλέον Εκίθα απειλεί τους Γουίλιαμ και Σοάρες. Όλα ανοικτά είναι και για τη θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Παναγή και τον Φελτχούιζεν να έχουν ίσες πιθανότητες. Όποιοι παίξουν πάντως, πρέπει να καθαρίσουν το ματς. Δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες απώλειες.