Home TOP NEWS Κόουτς, πολύ απλά δεν το επιτρέπεις

Κόουτς, πολύ απλά δεν το επιτρέπεις

 


“Έχει γίνει ένα παιχνίδι που δεν χάρηκαν αυτοί που παρακολούθησαν. Παιζόταν δέκα λεπτά, μετά είχαμε 5-6 διακοπή, μετά δεκαπέντε λεπτά, μετά διακοπή και ξανά και ξανά. Αυτό συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Το γιατί χάσαμε και τι λάθη κάναμε τα ξέρουμε και θα τα διορθώσουμε. Θέλουμε όμως και λίγο περισσότερο σεβασμό σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, για το κόσμο τουλάχιστον”.

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Πάμπος Χριστοδούλου χθες τις δηλώσεις του, πριν κάνει εκτενέστερη αναφορά στα δικά μας λάθη. Δεν διαφωνούμε σε κάτι, εδώ και καιρό στηλιτεύουμε τη στάση των μικρών ομάδων, όπως και την ανοχή των διαιτητών σε αυτά. Την ίδια στιγμή όμως, τονίζουμε πάντα και εξακολουθούμε να πιστεύουμε, πως αυτές τις συμπεριφορές είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που τις επιτρέπει. Παρόμοια προσπαθούν να παίξουν κόντρα σε όλους τους μεγάλους ομάδες όπως ο Ερμή, δεν το κάνουν μόνο μαζί μας.

Γιατί όση διάθεση να σπάσει το ρυθμό κι αν έχει ο κάθε Ερμής, εμείς του κάναμε δώρο ένα γκολ την πρώτη φορά που κατέβηκε το κέντρο. Όσες καθυστερήσεις και αν θέλει να κάνει, σίγουρα του κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή όταν ισοφαρίζουμε σε κομβικό σημείο, χάνουμε φάση που δεν χάνετε και στο καπάκι κοιμόμαστε κανονικά στο πρώτο δοκάρι και τρώμε δεύτερο. Ο Ερμής, η Αλκή, ο Ολυμπιακός, η Δόξα, κάνουν καθυστερήσεις και σκοπιμότητα όταν τους βολεύει. Και θα κάνουν όσο σεβασμό κι αν ζητήσουμε. Εμείς πώς αντιδρούμε;

Κόουτς, πολύ απλά δεν τα επιτρέπουμε με τη συμπεριφορά μας αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Και για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε αυτοκριτική. Γιατί όλες οι ομάδες του Πάμπου Χριστοδούλου δέχονταν γκολ με το σταγονόμετρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ τα δίνει με χαρακτηριστική ευκολία; Γιατί δεν διορθώσαμε έστω σε κάποιο βαθμό τα λάθη μας στη διακοπή; Γιατί σε κάθε αναποδιά στο παιχνίδι μας λούζουν τα νεύρα και το καθαρό μυαλό εξαφανίζεται; Αυτά που μπορούμε να φτιάξουμε γιατί το τι κάνουν οι αντίπαλοι, ή την τύχη δεν τα ορίζουμε.