Home TOP NEWS Match Report: Αδιόρθωτη, απαράδεκτη, χαμένη

Match Report: Αδιόρθωτη, απαράδεκτη, χαμένη

Για άλλη μια αγωνιστική έκανε γκολ δώρο. Για άλλη μια αγωνιστική έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται. Αυτή την αγωνιστική σε αντίθεση με τις προηγούμενες δεν είχε ούτε ρυθμό και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με 2-1 από τον Ερμή. Αντί να διορθώσει τις αδυναμίες της η ομάδα μας, η αίσθηση που έχουμε είναι πως έκανε βήματα προς τα πίσω.


Α’ ημίχρονο

Αναγνωριστικά τα πρώτα 10 λεπτά χωρίς φάση για οποιονδήποτε. Στο 14′ στην πρώτη ευκαιρία (ως είθισται) του ο Ερμής σκόραρε. Σέντρα από δεξιά, ο Παναγή έκανε πρώτη απόκρουση, αλλά έστρωσε στον Εμεγκάρα, που με πλάσα έκανε το 1-0. H OMONOIA αντέδρασε δέκα λεπτά μετά, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη δική της μεγάλη φάση. Ο Μαργκάσα έκανε σέντρα, ο Κανού έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Αραμπατζής απέκρουσε.

Δυο λεπτά μετά λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση από αντίπαλα πόδια. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαδούρο μπήκε στη πορεία της μπάλας αλλά δεν πρόλαβε, για να ακουμπήσει ο Φριμπόγκ τη μπάλα και να τη στείλει μόλις άουτ. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 35′ με τον Κανού. Ο Βραζιλιάνος έκανε σουτ στη κίνηση λίγο έξω από την εστία του Αραμπατζή.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε σε ένα κομβικό σημείο, λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Σοάρες στο 41′ έκανε σέντρα στο 2ο δοκάρι, ο Φαμπρίσιο έκανε κεφαλιά πάσα και ο Μαδούρο με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα ημίχρονο που δεν ήταν καλή, κατάφερε τουλάχιστον να μην χάνει.

Β’ ημίχρονο

Με φάση ξεκίνησε η επανάληψη. Στο 47΄ο Κανού έκανε συρτό σουτ, λίγο έξω από την εστία του Αραμπατζή. Στο 49′ ήρθε νέα ευκαιρία με σουτ του Λεάντρο που απέκρουσε ο Αραμπατζής σε κόρνερ. Η απάντηση του Ερμή ήρθε στο 58′ με τετ α τετ του Εμεγκάρα που απέκρουσε ο Φελτχούιζεν.

Στο 62′ ήρθε μια απίστευτη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ντάρμπισαϊαρ έφυγε μόνος, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε πάρα πολύ και έχασε την ευκαιρία. Κι αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε το άχαστο, στην επόμενη φάση έμεινε και πίσω στο σκορ. Σε κόρνερ από αριστερά, ο Εμεγκάρα έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και νίκησε τον Φελτχούιζεν γράφοντας το 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε τον έλεγχο της μπάλας παρά το γκολ του αντιπάλου, αλλά δυσκολευόταν να κάνει μεγάλες ευκαιρίες. Στο 71′ έφτιαξε μια τέτοια, όταν ο Λόπες έκανε σέντρα, ο Ντάρμπισαϊαρ κεφαλιά ψαράκι και ο Αραμπατζής απέκρουσε εξ’ επαφής.

Κι ενώ περιμέναμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει πίεση, για τα επόμενα 25 λεπτά δεν έκανε το παραμικρό. Η ομάδα έμοιαζε κομμένη στα δύο, ανήμπορη να ανησυχήσει τον Ερμή που εκμεταλλευόμενος το υπέρ του σκορ, φρόντιζε συχνά πυκνά να σπάζει το ρυθμό του αγώνα, με διακοπές. Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Συμπερασματικά

Εκεί που την περιμέναμε βελτιωμένη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Παρότι είχε κατοχή, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει ρυθμό, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το γκολ σε κομβικό σημείο. Μεγάλη η απογοήτευση από την αποψινή εμφάνιση.