Home TOP NEWS Μεγάλη απογοήτευση

Μεγάλη απογοήτευση

 


Ούτε από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε και περιμέναμε. Τουλάχιστον όμως σε εκείνα τα ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβαλλόταν και έφτιαχνε πολλές ευκαιρίες. Απώλεσε βαθμούς κυρίως λόγω συγκεκριμένων αδυναμιών τις οποίες θα ανέμενε κανείς πως θα διορθώσει σιγά σιγά. Η χθεσινή εμφάνιση, είναι κατά την άποψη μας ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Γιατί επαναλήφθηκαν τα ίδια λάθη και στο καπάκι, η ομάδα δεν ξεδίπλωσε ούτε τις αρετές της.

Μας φέρνει πίσω το αποτέλεσμα βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά. Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού μοιάζει μακρινή ανάμνηση και αλήθεια δεν ξέρουμε κι εμείς τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει. Το να μιλήσουμε για συνεχόμενες νίκες είναι ανούσιο, όσο βλέπουμε να επαναλαμβάνονται κάποιες καταστάσεις. Όλοι όσοι δουλεύουν στο Ηλίας Πούλλος πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αρχίσουν να διορθώνουν τα λάθη τους, παρά να στέκονται στην τύχη.

Η θέση μας για στήριξη και κριτική σε βάθος χρόνου δεν αλλάζει, γιατί το είδαμε πολλές φορές το έργο με την αλλαγή στη μέση της χρονιάς. Η ομάδα όμως μας δίνει και σοβαρά δικαιώματα για κριτική, αφού από την αρχή της σαιζόν βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Από την αρχή της σαιζόν γράφουμε για τα λάθη και την έλλειψη καθαρού μυαλού και πάλι δεν διορθωνόμαστε. Η τεχνική ηγεσία επιβάλλεται να βρει τι πάει στραβά και άμεσα, γιατί εντός είναι τα προβλήματα μας. Μόνο αν δούμε την αλήθεια στα μάτια.