Home TOP NEWS Μεγάλη νίκη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κινήματος

Μεγάλη νίκη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κινήματος

Η μόνη ομάδα που τόλμησε να ταχθεί ανοικτά εναντίων της ταυτοποίησης ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πρώτοι οργανωμένοι που τόλμησαν να εκφράσουν έντονα την αντίθεση τους στην ταυτοποίηση ήταν η ΘΥΡΑ 9. Οι μόνες σελίδες που έγραφαν ευθύς εξαρχής εναντίων της ταυτοποίησης και έπαιρναν ξεκάθαρη θέση χωρίς να κρύβονται, ήταν οι πράσινες (για να είμαστε δίκαιοι και συγκεκριμένοι αρθρογράφοι σε άλλες). Το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κίνημα ήταν αυτό που κάλεσε την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και προς την τιμή της η κυρία Λοϊζίδου Νικολαΐδου στάθηκε στο ύψος της.


Το ότι “έπεσε” η ταυτοποίηση, αποτελεί μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ νίκη, που θα ωφελήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Όταν οι υπόλοιποι δείλιασαν, εμείς ορθώσαμε το ανάστημα μας ενωμένοι και πετύχαμε το στόχο μας. Τα πιο πίσω έρχονται πολύ απλά να αποδείξουν πάντως πως μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας τα προηγούμενα χρόνια, αφού μόνο ενωμένοι δεν είμαστε και όσοι εξέφραζαν αντίθετες απόψεις έμπαιναν στο περιθώριο. Ελπίζουμε να πήραμε όλοι το μάθημα μας, ελπίζουμε όλοι να καταλάβαμε το μέγεθος και τη δυναμική μας όταν δεν δημιουργούμε εσωτερικούς εχθρούς, ελπίζουμε από δω και πέρα να βάλουμε όλοι ξεκάθαρα στόχο μας να γίνει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη και έτσι όλοι μαζί να δώσουμε ότι έχουμε για να το πετύχουμε.

Ο κόσμος, η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ιδιοσυγκρασία έκανε ξανά το πρώτο βήμα, το πιο αποφασιστικό. Ελπίζουμε αύριο να ακολουθήσει η ομάδα. Μην μας αφήσετε ξανά στα πρώτα βήματα, κάντε μια φορά τα επόμενα.