Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη ακόμα και σε άδειο γήπεδο

Νίκη ακόμα και σε άδειο γήπεδο

 


Οι οργανωμένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΛ θα απέχουν. Μας λυπεί που το λέμε, αφού θέλουμε γεμάτα γήπεδα, αλλά ελπίζουμε να τους ακολουθήσουν και οι οπαδοί που δεν ανήκουν σε οργανωμένα σύνολα. Η ταυτοποίηση δεν αφορά μόνο τους οργανωμένους, αλλά κάθε ένα από εμάς. Ανεξάρτητα με την εικόνα που θα έχει το ΓΣΠ όμως, η υποχρέωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κερδίσει το ματς δεν αλλάζει. Είναι επιτακτική ανάγκη εδώ που έφτασαν τα πράγματα.

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε, είτε κάναμε καλά παιχνίδια είτε όχι, είτε μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή μας είτε όχι, έως τώρα είμαστε η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Αποκτήσαμε προπονητή αποδεδειγμένα ικανό, αυξήσαμε την ποιότητα του ρόστερ, αλλά τα αποτελέσματα μας μέχρι τώρα μόνο προβληματισμό δημιουργούν. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Ξέρουμε, ενοχλεί πολύ κόσμο η λέξη restart, αλλά επιβάλλεται να γίνει αύριο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε επανειλημμένα για άδικα αποτελέσματα. Από αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αρχίσει να επαληθεύει τον προπονητή της, αλλά παίρνοντας και το ζητούμενο. Πρέπει να συνδυάσει εμφάνιση (που ούτε αυτήν είδαμε κόντρα στον Ερμή) και ουσία και να ξεκινήσει την αναρρίχηση. Με οπαδούς ή χωρίς.