Home TOP NEWS Νίκη αλλιώς δεν κάναμε τίποτα

Νίκη αλλιώς δεν κάναμε τίποτα

 


Η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ μοιάζει σαν βάλσαμο στις πληγές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα ήταν όμως μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι τις έχει θεραπεύσει όλες. Η απόσταση μας από την κορυφή εξακολουθεί να είναι άλλωστε εκεί πραγματική και να μην μας επιτρέπει δευτερόλεπτο να μην χάσουμε την πραγματικότητα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, έχουμε αρκετό έδαφος να καλύψουμε, έχουμε και ευθύνες για το γεγονός πως μείναμε τόσο πίσω. Καλά κάνουμε λοιπόν να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας.

Στον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έχουμε μόνο μια επιλογή τη νίκη. Οτιδήποτε άλλο θα διαγράψει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ και θα αρχίσει νέο κύκλο μουρμούρας και αμφισβήτησης. Παράλληλα θα μας φέρει ξανά πολύ πίσω στη βαθμολογία και σε συζητήσεις για το που μπορούμε να φτάσουμε. Κανείς δεν νομίζει πως όλα μας τα προβλήματα έχουν λυθεί με μια νίκη, όλοι όμως απαιτούμε η ομάδα να έχει τη σωστή νοοτροπία και να βελτιώνεται νικώντας.

Ο αντίπαλος έρχεται από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και εσωτερικά προβλήματα. Στα πρώτα λεπτά του ματς αναμένεται πεισμωμένος, αλλά στην πραγματικότητα το πόσα θα μπορέσει να κάνει εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας μην τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι, σοβαρά και συγκεντρωμένα από το πρώτο δευτερόλεπτο για να κολλήσουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να πάμε παρακάτω.