Home TOP NEWS Ούτε λόγος, ούτε χρόνος για πανηγύρια

Ούτε λόγος, ούτε χρόνος για πανηγύρια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε χθες τη νίκη επί της ΑΕΛ και ανάσανε. Ανεξάρτητα αν κόντρα σε Ολυμπιακό και Αλκή άξιζε περισσότερα, η ομάδα μας ήταν τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη κάτι που είχε φέρει μαύρα σύννεφα πάνω από την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Το ψεσινό τρίποντο και μάλιστα σε ντέρμπι, έρχεται να χαλαρώσει λίγο τη πίεση γύρω από την ομάδα και να της δώσει αέρα για να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί στα επόμενα ματς ακόμα καλύτερη.


Λόγος για πανηγύρια πάντως σαφώς και δεν υπάρχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το αυτονόητο και ότι έπρεπε να πράξει τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπάρχει μπόλικο έδαφος που πρέπει να καλυφθεί και ήταν αδύνατο να γίνει με μια και μόνο νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει κάθε εβδομάδα να βελτιώνει αδυναμίες, να προσθέτει στοιχεία που της λείπουν και να το κάνει κερδίζοντας, έτσι ώστε να συνδυάζει πρόοδο αγωνιστικά με αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα.

Εκτός από λόγο για πανηγύρια δεν υπάρχει ούτε χρόνος. Την Τρίτη, με μόλις δυο μέρες ξεκούραση η ομάδα μας πάει στο Στάδιο Αμμόχωστος να παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο αντίπαλος είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από βαριά ήττα. Είναι όμως και πληγωμένος και ψάχνει και αυτός τη νέα αρχή του. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ούτε να θεωρηθεί δεδομένο το επόμενο ματς. Δεν έχουμε ακόμα πετύχει εκτός έδρας νίκη και επιβάλλεται να το κάνουμε άμεσα!