Home TOP NEWS Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει

Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει

 


Έχουν παιχτεί ήδη 7 αγωνιστικές, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ 6 ματς έχει δώσει. Ο απολογισμός δεν ήταν ο αναμενόμενος. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να προβλέψουν πως με αυτό το πρόγραμμα θα μετρούσαμε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάλει στον εαυτό της δύσκολα, κυρίως γιατί αδυνατεί να διορθώσει τις ήδη εντοπισμένες της αδυναμίες. Συχνά καλούμε τον κόσμο να στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως και όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα να καταλάβουν πως η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει.

Η εικόνα πρέπει να αλλάξει άρδην και άμεσα. Αν ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί πως κάποιοι δεν αντέχουν τη φανέλα όπως είχε πει, ας περιθωριοποιηθούν. Ας πάει όμως και το μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους πως εκτός από τη στήριξη (που δόθηκε άπειρη) υπάρχουν και απαιτήσεις. Και υποτονικές εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Ερμή, ή αποτελέσματα όπως κόντρα σε Αλκή και Ολυμπιακό είναι μη αποδεκτά. Από το καλοκαίρι ο πήχης των προσδοκιών ανέβηκε, ας καταλάβουν όλοι που παίζουν.

Η πίεση σε ομάδες όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματάει ποτέ. Καλό είναι όμως και οι διοικούντες να την υπενθυμίζουν συνεχώς και να την εφαρμόζουν εκεί που πρέπει. Ο κόσμος έχει δώσει τα πάντα, πλέον περιμένει κάτι πίσω.