Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης αγωνιστικής

 


Μόλις χθες ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική, όμως η επόμενη βρίσκεται προ των πυλών. Η 9η “στροφή” του Πρωταθλήματος είναι εμβόλιμη και είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια. Πρώτη δόση αύριο με δύο παιχνίδια, ενώ μια μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένες τέσσερις αναμετρήσεις και η αυλαία θα πέσει την Πέμπτη με ένα ματς. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ, με το Αποέλ να υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκιμάζεται απέναντι στην προβληματική φέτος Νέα Σαλαμίνα, που αν και παίζει στην έδρα της, από την εμφάνιση της ομάδας μας θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ματς μεταξύ της πρωτοπόρου Ανόρθωσης και της εκπληκτικής Πάφου, όμως επίσης και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα και ΑΕΚ, με την πρώτη να κάνει καλή πορεία έως τώρα, έχοντας απέναντι της ένα δυνατό αντίπαλο.

Παιχνίδι έξι βαθμών μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Άχνας, που βρίσκονται αμφότεροι στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε παρόμοια κατάσταση και το ματς του Ερμή απέναντι στην Αλκή, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττα και να ψάχνουν επιστροφή στα καλά αποτελέσματα. Τον Ολυμπιακό υποδέχεται τη ΑΕΛ, που δεν θέλει να έχει απώλειες, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας στοχεύει στο βαθμολογικό κέρδος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης αγωνιστικής:

Τριτη 24/10/2017
18:00 Δόξα-ΑΕΚ (Cytavision Sports 17)
20:00 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)

Τετάρτη 25/10/2017
18:00 Αποέλ-Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)
18:00 Ανόρθωση-Πάφος FC (Cytavision Sports 2)
19:00 Άρης-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 3)
20:00 Ερμής-Αλκή (Cytavision Sports 4)

Πέμπτη 26/10/2017
19:00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία