Home TOP NEWS Πρώτη επιλογή οι Παναγή και Χριστοδούλου

Πρώτη επιλογή οι Παναγή και Χριστοδούλου

 


Οι δυο Κύπριοι τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κωνσταντίνος Παναγή και Ανδρέας Χριστοδούλου, αποτελούν την πρώτη επιλογή των Ομοσπονδιακών τεχνικών σε Άνδρες και Ελπίδες, στα παιγνίδια που δίνουν οι Εθνικές μας ομάδες κι αυτό είναι αξιοσημείωτο. Ο Παναγή έχει καθιερωθεί πλέον, ενώ το ίδιο πάει να γίνει και με τον Χριστοδούλου. Δυο νεαροί τερματοφύλακες με πολύ ταλέντο και προοπτικές, που μπορούν να πετύχουν πολλά.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Ο Κωνσταντίνος δεν έκανε καλή χρονιά πέρσι, αλλά παρουσιάζεται βελτιωμένος φέτος, ενώ κι ο Αντρέας ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στις Ελπίδες και αν συνεχίσει έτσι, θα πάρει κι αυτός την ευκαιρία του… Προς το παρόν συνεχίζει την εντατική δουλειά και κάνει υπομονή, όπως άλλωστε ανέφερε κι ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Όσον αφορά τον Παναγή, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με τον Ερμή, αφού είχε και με την Εθνική σταθερά καλές παρουσίες, ενώ είχε προηγηθεί και το σοβαρό λάθος του Φελτχούιζεν, στο προηγούμενο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό…