Home TOP NEWS Προτιμάει να… μιλάει στο γήπεδο ο Άλεξ Σοάρες

Προτιμάει να… μιλάει στο γήπεδο ο Άλεξ Σοάρες


Στο «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» μίλησε ο Άλεξ Σοάρες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού δεν του αρέσει η μεγάλη προβολή. Παρ’ όλα αυτά, τονίζει πως μέσα στο γήπεδο θέλει να κερδίζει, όπως και όλοι στην ομάδα μας. Με λίγα λόγια θέλει να… μιλάει με την παρουσία του εντός των τεσσάρων γραμμών, βοηθώντας την ομάδα. Μέχρι στιγμής ο Σοάρες δεν έχασε λεπτό στο Πρωτάθλημα, ενώ μετράει ένα γκολ στο ενεργητικό του, το οποίο ήταν πανέμορφο.

Ο Πορτογάλος μίλησε για την ομάδα μας και τις πρώτες του εντυπώσεις στο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε στον εαυτό του και στο πως προετοιμάζεται για τους αγώνες. «Προτιμώ να ξεκουράζομαι όλη μέρα για να είμαι πανέτοιμος στους αγώνες. Τίποτα άλλο», λέει και παραδέχεται πως είναι χαμηλών τόνων. Ο ποδοσφαιριστής ερωτήθηκε για τις διαφορές με την προηγούμενη του ομάδα και είπε: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να κερδίζει πάντα. Η Μαρίτιμο είναι επίσης μία πολύ καλή ομάδα, ενώ το νησί της Μαδέιρα είναι πιο μικρό από το νησί της Κύπρου. Και οι δύο ομάδες, ανάλογα με το μέγεθος τους, κάνουν αυτό που πρέπει».

Όπως λέει, η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον ίδιο είναι ένα βήμα μπροστά. «Ένα βήμα για να κερδίσω κάποιον τίτλο και ήταν αυτό που ήθελα, αυτό που ονειρευόμουν και θέλω να κάνω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευτυχισμένο», λέει στην κάμερα. Πιο κάτω ένα μικρό κομμάτι των όσων είπε μπροστά στην κάμερα ο Πορτογάλος, ενώ ολόκληρο το βίντεο μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι είναι συνδρομητές στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας μας.

https://www.instagram.com/p/BaCMHx8gzNc/