Home TOP NEWS Σε αυτήν την εμφάνιση πρέπει να κτίσει

Σε αυτήν την εμφάνιση πρέπει να κτίσει

 


Δύο φορές χρειάστηκε ο Πιτ Φελτχούιζεν χθες και τις δύο φώναξε παρών. Σε όλο το παιχνίδι ο Ολλανδός καθάριζε με ευκολία κάποιες σέντρες του αντιπάλου και 1-2 πολύ μακρινά σουτ. Εκεί που πραγματικά δοκιμάστηκε, ήταν στο τετ α τετ του Αλνταΐρ στο 88′. Έστησε σωστά το κορμί του, έκλεισε το οπτικό πεδίο του αντιπάλου και έκανε μια μεγάλη απόκρουση. Ένα λεπτό μετά, απέκρουε και αιφνίδιο σουτ του Αϊρόσα, κλειδώνοντας τη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έχει γίνει πολύς λόγος για τους τερματοφύλακες μας και όχι άδικα. Σε κάποιο βαθμό προδόθηκαν από τα αμυντικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, σε άλλο αδίκησαν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Χθες έγινε ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου και των παικτών προς τους άσσους μας. Μέχρι να γίνει όμως απόλυτη, μεσολαβούν κι άλλες πολύ καλές εμφανίσεις κι άλλα “μηδέν” στην άμυνα στο τέλος του ματς.

Ο Φελτχούιζεν χθες έκανε ένα πολύ καλό πρώτο βήμα. Σε αυτό πρέπει να κτίσει γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τερματοφύλακα “κέρβερο” κάτω από τα γκολπόστ. Μακάρι να συνεχίσει, να βελτιώνεται και η ψυχολογία του και να κατεβάσει σιγά σιγά τα ρολά. Το έχουμε πραγματικά ανάγκη.