Home TOP NEWS Συγκεντρωμένα και αποφασιστικά

Συγκεντρωμένα και αποφασιστικά

 


Μια πρώτη ματιά στη βαθμολογική συγκομιδή του Ερμή, φανερώνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί της αναμέτρησης της Κυριακής. Μόλις τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια έχουν οι φτεροπόδαροι, ενώ είναι δεδομένο πως η ομάδα μας διαθέτει περισσότερη ποιότητα. Αν κάποιος πάντως παρατηρήσει πιο προσεκτικά τα παιχνίδια του επόμενου αντίπαλου μας, μπορεί να μην ανακαλύπτει μια ομάδα φόβητρο, αλλά βλέπει πως πήρε τον Απόλλωνα στα όρια του και έχασε στις λεπτομέρειες από τη Δόξα. Έφαγε και τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ βέβαια…

Με άλλα λόγια, ίσως να δικαιούταν κάποιους βαθμούς παραπάνω ο Ερμής και οπωσδήποτε αξίζει σεβασμού και προσοχής. Ταυτόχρονα, είναι μια ομάδα που θα παραδοθεί στις ορέξεις μιας καλής, αποφασιστικής και συγκεντρωμένης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προσέξτε, όχι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που φτιάχνει και χάνει ευκαιρίες και που δίνει τσάμπα γκολ. Της ομάδας που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά θα μετουσιώσει και την υπεροχή της σε γκολ. Και πως στην άλλη πλευρά του γηπέδου, δεν θα χαλαρώσει δευτερόλεπτο, ούτε θα δώσει αφορμές να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα του Ερμή. Το ίδιο όμως ίσχυε και κόντρα σε Πάφο, Αλκή και Ολυμπιακό. Την Κυριακή καλείται να αποδείξει πως έχει μάθει από τα λάθη της και δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει άλλους βαθμούς απρόσεκτα. Το αν όντως έχει μάθει, μόνο το γήπεδο θα το αποκαλύψει.