Home TOP NEWS Στη διακοπή βλέπουν το θέμα συγκέντρωση

Στη διακοπή βλέπουν το θέμα συγκέντρωση

 


Πρωτόγνωρο σίγουρα δεν το λες το σκηνικό. Οι βαθμοί που χάθηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν οι πρώτοι, ενώ ο τρόπος που χάνονται, με τραγικά λάθη της ομάδας μας, έπαιξε σε επανάληψη. Η μια πλευρά του νομίσματος λέει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι άτυχη που πληρώνει κάθε της λάθος. Η άλλη όμως, λέει πως σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε ως τώρα, ακόμα και εκείνα που κέρδισε, υπήρχαν στιγμές που η συγκέντρωση χάθηκε και έγιναν σοβαρά ατομικά λάθη.

Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτά τα λάθη έχουν στοιχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ 7 ολόκληρους βαθμούς οπότε δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σαν κάτι που θα αυτοδιορθωθεί. Η ομάδα επιβάλλεται να είναι 90 λεπτά συγκεντρωμένη και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα πρώτα να είναι τα άτομα. Ο προπονητής έχει επιλογές και μετά την διακοπή θα έχει ακόμα περισσότερες. Οπότε ότι δεν λύνεται κόβεται και όπου κόβεται είναι οι αλλαγές.

Δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλους βαθμούς σε παιχνίδια που είναι 100% δικά μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με το τι βλέπαμε τα τελευταία χρόνια, στο τέλος όμως μετράει η συγκομιδή. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του πρέπει να εντοπίσουν τους λόγους που σβήνει ο διακόπτης είτε για κάποια λεπτά είτε για κάποια δευτερόλεπτα και να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις άμεσα.