Home TOP NEWS Στην 24άδα οι Αζίζ και Τουρέ

Στην 24άδα οι Αζίζ και Τουρέ

 


Στην 24μελή αποστολή της Εθνικής Μπουρκίνα Φάσο ενόψει των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ βρίσκονται οι Στέφαν Αζίζ και Μπλάτι Τουρέ. Οι δύο “πράσινοι” κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικής της χώρας τους για το παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Ακόμη κι αν δεν έχουν χρόνο συμμετοχής (ο Αζίζ πήρε λίγα λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό) σε επίσημα παιχνίδια λοιπόν, παραμένουν στις επιλογές του Πάουλο Ντουάρτε.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο “FNB Stadium” του Γιοχάνεσμπουργκ και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τις δύο ομάδες. Η Μπουρκίνα Φάσο οδηγεί την κούρσα στον όμιλο και η πρωτιά δίνει πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Η Εθνική των δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μετά από τέσσερις αγώνες μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα.

Μετά τον πιο πάνω αγώνα, που θα κρίνει πολλά αλλά όχι όλα, για τη Μπουρκίνα Φάσο θα απομένει το ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι εντός έδρας το Νοέμβριο, για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ και αν ασφαλώς οι δύο παίκτες του “τριφυλλιού” θα συνεχίσουν να καλούνται, τα οφέλη για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολλά. Θυμίζουμε πως αμφότεροι διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το Καλοκαίρι του 2019.